SAHANIN TEK HAKİMİ İRFAN BUZ!

SAHANIN TEK HAKİMİ İRFAN BUZ!
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, antrenmanlarda çizdiği görüntüsü ve takım üzerindeki hakimiyeti ile beğeni topladı.

Teknik adamlık kariyeri boyunca takım ruhuna oldukça önem veren ve aidiyet duygusunu ön plana koyarak çalışan Teknik Direktör İrfan Buz, kendine olan güveni ve duruşuyla taraftarların takdirini kazandı. Samsunspor'la anlaştıktan sonra ayağının tozuyla yaptığı açıklamada, "Taraftarlarım ve kulübüm ile birlikte aidiyet duygusunu her zaman ön plana koymuş bir insanım. Takım ruhunun çok önemli olduğunu düşünen bir insanım. Çok iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Bütün bu birikimlerimi Samsunspor’a vermek istiyorum. Hedeflerim ve oynatacağım futbol nettir. İddialı bir şekilde geliyoruz." diyen Buz, söz konusu ifadelerinin ne kadar doğru olduğunu ortaya koydu.

66666666666666666666666666666.jpg

BİRE BİR DİREKTİFLER VE MUTLAK HAKİMİYET
Yaptığı açıklamaları, kariyeri ve duruşuyla taraftarlara ilk günden itibaren güven veren Teknik Direktör İrfan Buz, Nuri Asan Tesisleri'nde takımı yeni sezona hazırlamaya devam ederken antrenmanlar esnasında takındığı tavır ile dikkatleri üzerine çekti.

dsc0327.JPG

Hazırlık etabının birinci gününde, "Ekibimiz enerji ve istek dolu. Hedefimiz olan şampiyonluğu yakalamak için çok çalışıp sezona iddiamızı yansıtacak şekilde giriş yapmak istiyoruz." şeklinde konuşan Buz,  taraftarları heyecanlandırmıştı.

dsc0417.JPG

Tecrübeli teknik adam, kırmızı-beyazlı taraftarların geçmişten bugüne oldukça yakındıkları disiplinsizlik konusunu ortadan kaldıracak gibi gözüküyor. Üç gündür takımın başında antrenmanları yöneten Buz'un, futbolcularla iletişimi, uyarıları ve otoriter duruşu takdir topladı. 

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum