Sağlık-Sen İl Başkanı Öksüz, hastane personelinin sorunlarıni dinledi

Sağlık-Sen İl Başkanı Öksüz, hastane personelinin sorunlarıni dinledi
Samsun Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık - Sen) İl Başkanı İlhan Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4. Olağan Sendika İl Kongresinden sonra ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Sağlık – Sen İl Başkanı İlhan Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretleri kapsamında Havza Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Havza 112 Acil İstasyonunu ve Huzurevini ziyaret etti.

Hastane ziyaretleri kapsamında Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Keçeci, Başhekim Yardımcısı Doktor Mustafa Demirci, İdari ve Mali İşler Müdürü Göksel Kaplan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nizamettin Gündüz ziyaret edildi. Yapılan ziyaretler sırasında hastane çalışanlarının sorunları dinlendi.

Sağlık – Sen İl Başkanı İlhan Öksüz yapmış olduğu görüşmelerde lisans tamamlama hakkı, yıpranma payı, döner sermaye sabitlerinin emekliliğe yansıtılması, görevde yükselme gibi konuların takipçisi olacaklarının sözünü vererek, hastane personelinin sendikanın kazanımları hakkında çalışanlara bilgi verdi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.