Sağlık Müdürü Uras, Sağlık Çalışanlarıyla Görüştü

Sağlık Müdürü Uras, Sağlık Çalışanlarıyla Görüştü
Sağlık Müdürü Uras, Vezirköprü Devlet Hastanesine ve Vezirköprü Ağız Diş Sağlığı Merkezi'ne ziyarette bulundu.

Vezirköprü Devlet Hastanesi ve Vezirköprü Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette, Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, hastane yöneticilerinden 2024 yılı planlamaları ve devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

ziyaret-4.jpg

Ziyarete, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Uğur Sezgin ve Destek Hizmetleri Başkanı Arslan Kayhan da katıldı. Sağlık Müdürü, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek onların görüşlerini dinledi ve alınan geri bildirimler doğrultusunda daha etkin bir sağlık hizmeti sunma konusundaki çabalarını dile getirdi. Ayrıca, hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.

ziyaret-6.jpg

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras'ın, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi adına önemli bir adım olduğu vurgulandı. Bu tür etkileşimlerin, sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırarak hasta memnuniyetini yükseltmeye katkı sağladığı belirtildi.

ziyaret-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.