SAĞLAM'IN TATLI SIKINTISI

SAĞLAM'IN TATLI SIKINTISI
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, formda oyuncularına forma dağıtırken zaman zaman tatlı bir sıkıntı yaşıyor.

Takımda sakat oyuncu olmadığı belirten Ertuğrul Sağlam, “Cezalı oyuncumuz yok. Sakat oyuncumuz da yok. Muhsin Yıldırım’ın takımla birlikte antrenmanlara başlamasından sonra şuanda sağlık odasında herhangi bir futbolcuyu orada bırakmayacağız. Antrenmanda takımın kenarında koşan bir oyuncu görmeyeceğiz. Bu da bizim adımıza bir taraftan mutluluk verirken, diğer taraftan da tatlı sıkıntıları beraberinde getiriyor. Maalesef bazı oyuncularımızı 11’de oynatıp, bazılarını hak ettiği halde yedek bırakmak zorunda kalıyoruz. Bazılarını kadroya alıp, bazı arkadaşlarımızı kadro dışında bırakmak zorunda kalıyoruz. Bunu da üzülerek yapıyoruz. Maalesef bu da bir kural. Diğer sıkıntıdan bu çok daha tatlı bir sıkıntı. 

saglam.JPG

"GÜZEL BİR FORMA REKABETİ VAR"
Ortada güzel bir forma rekabeti var. Dolayısıyla oyuncularımızın antrenmanlardaki tempolarına, durumlarına, rakibimizin durumuna göre de o gün bize en fazla katkıyı kim sağlayacaksa da o oyuncuya formayı veriyoruz. Bugüne kadar da bütün forma verdiğimiz arkadaşlarda ellerinden geldiği kadar katkı sağlamaya çalıştılar. Bu hafta da öyle olacak. Bazı arkadaşlarımızdan da oyunun ilerleyen dakikalarında destek almaya çalışacağız. Onlarda oyuna girecekler ellerinden geleni yapacaklar. Bazı arkadaşlarımızda soyunma odasında kalacak ama onlarda diğer arkadaşlarına maçla alakalı moral verecekler. Zaten iyi ve karakterli grupların yapması gereken de bu” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.