SAGEM BONZAİ İLE MÜCADELEYE BAŞLIYOR!

SAGEM BONZAİ İLE MÜCADELEYE BAŞLIYOR!
Kısa adı SAGEM olan Samsun Gelişim Merkezi Derneği, gençlerde özellikle son yıllar da artış gösteren madde bağımlılığıyla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir projeye imza atarak okullarda madde bağımlığı ve bonzai ile mücadeleye başlıyor..

SAGEM aile Akademisi adı altında yürütülecek olan proje kapsamında Samsun’da belirlenen 6 okulda öğrenci velilerine yönelik eğitim programları gerçekleştirilecek..

 

SEMİNERLER DÜZENLENECEK

Programda öğrenci velilerine uzman Psikolog ve madde bağımlığı uzmanları eşliğinde, Ergenlik Dönemi Kimlik Karmaşası, Anlam Boşluğu, Anlamsızlık Duygusu, Anlam Boşluğunun Bir Yansıması Olarak Madde Kullanımı, Ailelerce Alınabilecek Önlemler, Madde Bağımlısı Ergene Yönelik Yapılması Gerekenler başlığı altında "Aile Akademisi" adı altında seminerler düzenlenecek..

 

HEDEF AİLELERİ BİLİÇLENDİRMEK

 

SAGEM’in madde bağımlığı ve Bonzai ile savaşı hakkında değerlendirme yapan SAGEM Başkanı Kürşat Gündoğdu, “Hedefimiz gençlerimizin madde bağımlılıklarını önlemeye yardımcı olmak ve gençlerin ailelerini bu konuda bilinçlendirerek önleyici çalışmalara yardımcı olmaktır” diye belirtti..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum