Safir Pırlanta Kolye

Safir Pırlanta Kolye
Safir, Eylül ayının doğum taşıdır ve Başak burcu ile ilişkilidir. Safir, soluktan koyu maviye kadar birçok tonda gelen güzel bir mavi taştır. Safirin en popüler tonu, zengin bir kraliyet mavisi rengidir.

 

Safir, Eylül ayının doğum taşıdır ve Başak burcu ile ilişkilidir. Safir, soluktan koyu maviye kadar birçok tonda gelen güzel bir mavi taştır. Safirin en popüler tonu, zengin bir kraliyet mavisi rengidir. tasarımları da son zamanlarda yoğun bir düzeyde ilgi görmektedir. Özellikle modern tasarımlarla desteklen safir kolyelerin, göz alıcı bir estetik değere sahip oldukları da bilinmektedir.

Safir takılar genellikle doğal veya sentetik safirlerden yapılır. Doğal safirler, çıkarıldıkları yere bağlı olarak farklı mavi tonlarında gelir. Sentetik safirler, korindonun zanaatkar bir kuyumcu tarafından arzu edilen herhangi bir şekle dönüştürülebilen bir sıvı halinde eriyene kadar ısıtılmasıyla oluşturulmaktadır.

Safirin en yaygın rengi mavidir. Ancak sarı, yeşil, pembe, turuncu, mor ve beyaz renklerde de bulunabilir. Tüm safirlerin en değerlisi, aydınlatma koşullarına bağlı olarak koyudan aydınlığa kadar değişen belirgin bir zengin mavi renge sahip olan Keşmir safirleridir. Safir pırlanta kolye tasarımları son zamanlarda oldukça popülerdir. Siz de bu tarz ürünleri https://www.emajewellery.com.tr/safir-pirlanta-kolye internet sayfasında inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.