SADEF’TEN SAMSUNSPOR’A MAKSİMUM KART DESTEĞİ

SADEF’TEN SAMSUNSPOR’A MAKSİMUM KART DESTEĞİ
Sadef 6. Bölge Başkanı Köksal Akman ve yönetim kurulu üyeleri Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'yu makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti..

MAKSİMUM KART DESTEĞİ
Samsunspor yönetimini ve Samsunspor camiasını 21 Şubatta İstanbul Kağıthane'de yapılacak olan SADEF 10. yıl Şölenine davet eden Akman, SADEF olarak Samsunspor'a destek olabilmek amacıyla gecede Samsunspor logolu Maksimum Kredi kartın tanıtımını yapacaklarını ve bütün SADEF derneklerinin Maksimum kart sahibi olarak Samsunspor'a destek vermelerini sağlayacaklarını kaydetti.

BAŞKAN TUTU TEŞEKKÜR ETTİ
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, SADEF'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek SADEF'in 21 Şubatta gerçekleştireceği 10. yıl etkinliklerine yönetim olarak katılım sağlayacaklarını ve gecede Samsunspor Maksimim Kredi Kartı tanıtımının Samsunspor'un ekonomik darboğazından kurtulması için bir nebze de fayda sağlayacağına inandıklarını söyledi..

HER ŞEY SAMSUNSPOR İÇİN
Samsunspor Maksimum Kart Projesinin önceki başkanlığı döneminde kendileri tarafından hayata geçirildiği belirterek Samsunspor Maksimum Karttan Kulübe düzenli olarak katkı geldiğini ve bunun Samsunlu işadamlarının destekleriyle artarak devam etmesini beklediklerini söyledi. SADEF 6. Bölge Başkanlığı'nın Samsunspor ziyaretine Yönetim Kurulu başkanı Köksal Akman'ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Kefeli, Alaaddin Kuru, Ebru Akal da katıldı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.