SADEF’ten Başkan Kul’a plaket

SADEF’ten Başkan Kul’a plaket
SADEF (Samsun Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Yıldıray Baş Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek SADEF’in 10. Yıl kutlamalarına katılım ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

SADEF (Samsun Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Yıldıray Baş Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Eski Samsunspor futbolcusu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, SADEF Sağlıktan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim DOĞAN, Samsun SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal AKMAN’ın katıldığı ziyarette Federasyon Genel Başkanı Baş, SADEF’in 10. Yıl kutlamalarına katılım ve katkılarından dolayı Başkan Kul’a plaket verdi.

VİZYON KATACAĞINA İNANIYORUM

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un Terme ilçesine yeni bir vizyon kazandıracağına inandığını belirten SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş “Başkanımız içinde Samsun olan Tüm faaliyetlerimizde yanımızda oldu. Bu sebeple kendisini makamında ziyaret etmek istedik. Hemşehrilerimize sağladığınız hizmetler başta olmak üzere derneğimize verdiğiniz katkı ve destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

GÜÇLÜ LOBİ OLUŞTURMALIYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İstanbul’da Samsun’luların oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Başkan Kul SADEF gibi büyük kuruluşların bu birlik ve beraberliği sağladığının altını çizdi. Başkan Kul konuşmasında “Bizler Samsun’un yanı sıra şehir dışında da güçlü bir lobi oluşturmak, dayanışma içerisinde olmak zorundayız. Bu gün kalkınmasını izlediğimiz bazı şehirlerimizin güçlü lobilere sahip olduğunu görüyoruz. Bu nedenle bizler de Samsun’lunun yaşadığı her yerde birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukumuzu geliştirmeliyiz. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor.” şeklinde konuştu.

TANJU ÇOLAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Eski Samsunspor futbolcusu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak’ın ziyaretinden ayrıca mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Kul “Tanju Çolak kardeşimle eskilere dayanan bir dostluğumuz var. Türk sporuna büyük emekleri olan Tanju Çolak’ın ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyorum. İlçemizde yapılacak sportif faaliyetlerde birlikte çalışmaktan onur duyarız.” Şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.