SAÇMALIK

SAÇMALIK
Ali Yılmaz Ergen bu medya grubunun genel yayın yönetmenliğine getirilmişti. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu(DİSK) eylemini 1.sayfadan manşet vererek kamuoyunda ''böyle saçmalık görülmedi'' dedirtti.

Seçimlerden sonra başkan Mustafa Demir'in gereksiz harcamalardan reklam ve tanıtım giderlerini kestikten sonra bu medya grubu su zammını bahane ederek  Demir'i yaylım ateşine tutmuştu. İhlas Haber Ajansında ve Türkiye gazetesi grubunda yıllarca çalışan, bölge müdürlüğü yapan muhafazakar mahalle medyasında yöneticilik yapıp emekli olduktan sonra Ali Yılmaz Ergen bu medya grubunun genel yayın yönetmenliğine getirilmişti. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu(DİSK) eylemini 1.sayfadan manşet vererek kamuoyunda ''böyle saçmalık görülmedi'' dedirtti.

1111-009.jpg

ZAMANLAMASI MANİDAR
Yıllardır tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan Büyükşehir Belediyesi’nin parası hoyratça harcanırken bir tane olumsuz haberin yapılmaması, işine gelindiğinde halkın yanında işine gelmediğinde halka yüz çeviren bu zihniyetin aklıselim vatandaşlar da farkında. Bazı reklam şirketlerine ve basın kuruluşlarına yıllarca şehrin kaynakları aktarılırken suskun kalınanlar şimdi değişen Başkanla duruma müdahele edildikten sonraki bu haberler 'zamanlaması manidar' dedirtti.

BU ZAMANA KADAR NERDELERDİ?
Seçimlerden önce de bilinen bir vaziyet olan Belediye'nin ve SASKİ’nin tüm gelirlerinin ipotek altında olduğu konusu sanki bilinmiyormuş gibi düzeltmek için yapılan müdahaleleri de günlerdir yaylım ateşine tutmak vatandaşlarca samimi bulunmuyor. Özellikle daha önceden arka sayfalardan dahi görülmeyen Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) eylemlerinin şimdi 1.sayfadan manşet olarak verilmesi ''böyle saçmalık görülmedi'' dedirtti. 
(Onur Özsoy)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.