RUHUNUZ ŞAD OLSUN!

RUHUNUZ ŞAD OLSUN!
Samsun Valisi Osman Kaymak, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 97. Yıldönümü kutlamaları dolayısı ile Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak Anıt Şeref Defteri'ni imzaladı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Vali Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından anıta çelenk sunumuyla başladı.

edmqxegvuaaymsj.jpg

Burada Anıt Şeref Defteri'ni imzalayan Osman Kaymak deftere; "Aziz Atam, Bugün Büyük Zafer’in 97. yılını birlik ve beraberlik içinde, coşku ile kutlamanın mutluluğu içerisinde huzurundayız. 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan atılan ilk adımla başlayan kutlu yürüyüşün neticesi olan bu zafer, vatanın her karış toprağını kanıyla sulamış bu yüce milletin, düşmanı vatanın bağrında boğduğu günün adıdır. Tüm imkân ve kabiliyetlerini göğsündeki imana katık edip savaş meydanlarına koşarak giden Türk Milleti, Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletine hayat vermiş ve adını tarihe altın harflerle nakşettirmiştir. Karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içinde, kararlı duruşuyla aşan milletimiz, 15 Temmuz’da da şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vererek vatanına sahip çıkmıştır.

edmqyecu0aaee7t.jpg

Milli Mücadelenin 100. Yılında Samsun’dan yayılan milli birlik, kardeşlik ve beraberlik ruhunun ebedi kalacağına inancımız tamdır. Bu ülkeyi ebediyete kadar yaşatmak üzere bizlere bırakan başta siz olmak üzere, vatanımız, bayrağımız, bağımsızlığımız ve mukaddes değerlerimiz uğruna kahramanca şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.” yazdı.

edmqzvvvaaack6z.jpg

30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.