REZALET DİZ BOYU

REZALET DİZ BOYU

Ondokuz Mayıs Sanayii Sitesinin giriş kısmında bulunan Dükkanların önü her yağmurda adeta Göl deryasına dönmüş olması Razaletin diz boyu olduğunu ortaya koymakta. Büyükşehir Belediye Başkanı her fırsatta esnafla sabah kahvaltısı tertip edip nasihat yaparken bu rezalete de bir baksa insanların mağduriyetlerini görme imkanı bulacak.

 

BU REZİL GÖRÜNTÜLER KİMİN İÇİN

Büyükşehir Belediyesinin her fırsatta Büyükşehir Sizin için sloganını kullanıp kendi reklamını yaparken bu görüntüler acaba kimin için sorularını akla getirmekte. Ondokuz Mayıs Sanayi sitesi esnafı her yağmurda perişan olurken Yusuf Ziya Yılmaz’ın Samsuna sınıf atlattık teraneleri akla gelmekte.

 

İNSAN BİRAZ ALLAHTAN KORKAR

Ondokuz Mayıs Sanayii Sitesinde yaşayan esnaflar adeta sefalet içerisinde yaşamalarına rağmen dertlerini anlatacak kimseyi bulamamış olmaları karşısında İnsan biraz Allahtan korkar ifadelerini kullanmaktalar. Her yağmurdan sonra sular altında kalan esnaf bu soruna çözüm bulamadıklarını, defalarca durumu Yusuf Ziya Yılmaz’a anlatmış olmalarına rağmen olayı geçiştirdiğini ifade ettiler.

 

KONUŞMAKLA OLMUYOR İCRAAT GEREK

Ondokuz Mayıs Sanayii sitesi esnafı yaşadıkları bu sıkıntıları defalarca Büyükşehir Belediye Başkanına anlatmış olmalarına rağmen Yusuf Ziya Yılmaz’ın nasihat vermenin ötesinde bir şey yapmadığını, konuştuğunda Samsunun çehresini değiştirdiğini söylüyor ama Ondokuz mayıs Sanayii sitesinde yaşayan esnafın durumu içler acısı ifadelerinde bulundular. Sanayi esnafı bu işler basına poz vermekle veya konuşmakla olmuyor icraat gerek ifadelerinde bulundular.Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum