RESSAM KOÇ İLK SERGİSİNİ AÇTI

RESSAM KOÇ İLK SERGİSİNİ AÇTI
Aslen Çarşambalı olan, Engelli ressam Muammer Koç, ilk Resim Sergisi'ni açtı.

Samsun Atakum'da yaşayan ve doğuştan cam kemik hastası Muammer Koç(31), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ve hayranlığı nedeniyle kendisinin bir portresini çizip, kendisine armağan etmek istediğini belirterek, Resim Sergisiyle ilgili bir paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"İlk sergimi, Piazza Avm gibi, Karadeniz'in en büyük AVM'sinde açmak en büyük hayallerimden biriydi ve Allah'a şükür, alnımın akıyla sonlandı.
Yaklaşık bin kişi sergiyi ziyarette bulundu. Kötü hiç bir eleştiri almadım. Övgü ve tavsiyeler beni onurlandırdı. Bundan sonra da sanata daha çok ağırlık verip, daha çok araştırmalarda bulunup devam edeceğim.
Başta, sergi açılışımı gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı sayın İshak Taşcı'ya, ikinci ailem dediğim Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'ne, hemen hemen her gün arayıp yanımda olan, başta Başkanımız Mehmet Yaşar, Aytac Ulutepe, Hakan Kalender, Aslan Şahin ve desteklerinden dolayı Cenk Kut arkadaşıma, her fırsatta beni ziyarette bulunan ve bir tabloma adını verdiğim Serap Dilek'e sonsuz teşekkürler ederim. Sanata devam." Oktay Zerrin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.