RESMİ TEKLİF ORTADA YOK

RESMİ TEKLİF ORTADA YOK
Samsunspor'da sezon bitiminin ardından adını sıkça transfer listelerinde gördüğümüz Hasan Kılıç ve Taha Yalçıner için Kırmızı Beyazlı Camia'da resmi bir teklif yapılmadığı öne sürüldü.

EN ÇOK TAHA KONUŞULDU
Samsunspor ile sözleşmesi devam eden Kırmızı Beyazlı oyuncu Taha Yalçıner, Samsunspor'da en çok konuşulan isim oldu. Kırmızı Beyazlıların başarılı oyuncusuna bir çok teklif var, fakat resmi olarak herhangi bir teklif yok. Kırmızı Beyazlı Taha Yalçıner'in ismi sezon bitiminin ardından Boluspor, Bursaspor ve birçok takım ile anılırken son zamanlarda ise Göztepe'nin istediği öne sürülüyor.

İZMİR'DE TAHA SESLERİ
İzmir'deki haber ajansları, Tecrübeli futbolcunun Samsunspor yönetimiyle görüştüğü, Göztepe'ye transfer olmak için izin istediğini  ileri sürdü. Samsunspor'da 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna Göztepe'nin yıllık 700 bin TL teklif ettiği, Taha'nın da teklifi kabul ettiği öne sürüldü. Göztepe ile her konuda anlaşan Taha'ya Samsunspor yönetiminin 500 bin TL getirmesi halinde bonservisini verebileceklerini söylediği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.