Resmi Tatil Esnafı Sevindirdi

Resmi Tatil Esnafı Sevindirdi
9 günlük resmi tatilin erken başlaması ile vatandaşın alışverişe yoğun ilgi göstermesi Samsunlu esnafın yüzünü güldürdü.

VATANDAŞ AKIN ETTİ

24 Eylül Perşembe günü başlayacak olan 4 günlük Kurban Bayramı için 18 Eylül Cuma günü mesai bitimiyle başlamış olan 9 günlük resmi tatil, bayram öncesi alışveriş yoğunluğu yaşattı. Arefe Günü yaşanacak olan yoğunluktan önce alışverişlerini yapmak isteyen Samsunlu vatandaşlar Çiftlik, Gazi, Mecidiye, Fatih Sultan Mehmet caddelerine ve Yabancılar Çarşısı'na akın etti. 

ESNAFA BAYRAM YOK

Bayram öncesi başlayan izinden dolayı yaşanan yoğunluk nedeni ile yüzleri gülen esnafın bu durumdan memnun. Erken verilen tatilin esnafı olumlu etkilediğini kaydeden Fatih Sultan Mehmet Caddesi esnaflarından Murat Can, "Bayram öncesi hareketlilik başladı. Verilen 9 günlük resmi tatil nedeniyle izne çıkan vatandaşlarımız bayram alışverişlerine başladı. Bizlere tatil yok. Bayramdan önce yaşanan durgunluğu bu günlerde yaşadığımız satışlarla atlatmak istiyoruz. Arefe Günü yoğunluk her bayram öncesi gibi olacaktır. Vatandaşlarımızın yaklaşan Kurban Bayramı mübarek olsun." dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.