Resimleriniz İçin Alan Yaratmak

Resimleriniz İçin Alan Yaratmak
Son yılların en çok kullanılan ve kullanan kişilerin neredeyse hepsi tarafından oldukça çok beğenilen bir Resim yükleme sitesi olan hızlı resim bilgisayar ve kullandığınız diğer tüm teknolojik ürünlerde ne ufak bir yer kaplamadan tüm anılarınızı saklama imkanı sunmaktadır.

Son yılların en çok kullanılan ve kullanan kişilerin neredeyse hepsi tarafından oldukça çok beğenilen bir Resim yükleme sitesi olan hızlı resim bilgisayar ve kullandığınız diğer tüm teknolojik ürünlerde ne ufak bir yer kaplamadan tüm anılarınızı saklama imkanı sunmaktadır. Kullandığımız diğer uygulama ve iș, okul ve hayatın diğer alanlarında gerekli olan belgelerin varlığı aletlerimizde aşırı büyük alan kaplamaktadır. Bu durumdan dolayı bazen resimlerimizi silme yoluna gidiyoruz ve bu durum anılarımızı silmek anlamına geliyor. Fotoğraflar bize anılarımızı tekrardan yaşatan karelerdir. Bu nedenle bu kadar özel ve anlamlı olan şeyleri silmektense Hızlı resim yükle sitesi ile anılarınızı yok etmektense onları bu siteye yükleyerek ölümsüzleştirebilirsiniz.

Sitede Nasıl Albüm Oluşturulur?

Siteye resim yükleyip albüm oluşturmak için öncelikle siteye girip yapıp üye olmalısınız. Siteye Google üzerinden girip açılan ilk sayfaya kullanıcı adı ve size ait olan mail adresini girmelisiniz. İşte siteye girip üye olmak bu kadar basit. Daha sonra siteye Resim yükle işini hızlıca yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra ana sayfa açılmaktadır ve ana sayfa üzerinde bulunan albüm oluşturma butonuna tıklayıp albüm oluşturabilirsiniz. İşte albüm yapmak bu kadar kolay. Siteye girişte, resim yükleme ișlemi de hiçbir ekstra işlem gerektirmeden yapılmaktadır. Oluşturduğunuz albümleri ve yükleyeceğiniz resimleri istediğiniz zaman görüp istediğiniz zaman siteden kaldırabilirsiniz. Ayrıca gizli al seçeneğiyle resimlerinizi sadece siz göreceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.