‘Renklerimiz, dilimiz farklı ama dinimiz aynı..’

‘Renklerimiz, dilimiz farklı ama dinimiz aynı..’
Atakum Belediyesi tarafından Kurban Bayramı'nda gerçekleştirilen yardım kampanyasından istifade ettiklerini belirten Etiyopyalı OMÜ öğrencileri Jibril Feyiso ve Siriaj Abdi, Başkan Taşçı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Atakum Belediyesi'nin öncülüğünde, hayırseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen ve 5 ton kurban etinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı kampanya için, Etiyopyalı OMÜ öğrencileri Jibril Feyiso ve Siriaj Abdi, Küçükkolpınar Mahallesi Muhtarı Engil Erbil ile birlikte Başkan Taşçı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Kampanya kapsamında kapılarının çalınarak belediye ekiplerinin kendilerine kurban eti vermesi karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden Etiyopyalı OMÜ Kimya Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Jibril Feyiso, “Renklerimiz, dilimiz farklı olsa da hepimiz aynı inanç içerisinde olan Müslümanlarız. Müslümanlığın temelini oluşturan paylaşmanın en güzel şeklini Kurban Bayramında yaşadık. Ailelerimizden, vatanımızdan binlerce kilometre uzakta, aile sıcaklığını ve paylaşmanın mutluluğunu yaşadık.  Kampanya bizi o kadar mutlu etti ki, Başkan Taşçı’ya, hem hayırseverler hem de belediye çalışanlarına iletilmek üzere teşekkürlerimizi sunmak istedik” dedi.

Kurban Bayramı'nda 5 ton kurban etinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı kampanyanın kahramanlarının hayırseverler olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında özellikle Kurban Bayramı'nda kurduğumuz güçlü hayır köprüsü ile 5 tona yakın kurban eti ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Gelen olumlu tepkiler elbette bizleri mutlu ediyor ama bu kampanyanın asıl kahramanları hayırseverlerimizdir. Etiyopyalı kardeşlerimizin nazik ziyaretleri karşısında mutlu olduk. Teşekkürlerini de tüm hayırseverlerimiz, bayram boyunca durmaksızın çalışan belediye ekibimiz adına kabul ettik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.