Rektörlükten açıklama geldi

Rektörlükten açıklama geldi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF'23) kullanılacak brandaların renklerinin bilgileri dışında belirlendiğini ve bunların toplatıldığını bildirdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF'23) kullanılacak brandaların renklerinin bilgileri dışında belirlendiğini ve bunların toplatıldığını bildirdi. Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, OMÜ ev sahipliğinde 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek OKAF'23'e yönelik çalışmalarda yüklenici firma tarafından talepleri ve bilgileri dışında renk tercihinde bulunulduğu belirtildi. Konu fark edilir edilmez şehrin duyarlılıkları dikkate alınarak brandaların toplatıldığı ve yenileri ile değiştirilmesi talimatı verildiği aktarılan açıklamada, "Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak her zaman Samsun'umuzun, bölgemizin ve ülkemizin değerine değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Samsunspor ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi, şehrimizin ve ülkemizin önemli iki değeridir. Bu vesile ile değerlerimizi birlikte korumaya ve OKAF'23 heyecanını hep birlikte paylaşmaya tüm halkımızı davet ediyoruz." açıklamasında bulunuldu.

fuqircoxoaibkae.jpg

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF'23) kullanılacak brandaların renklerinin bordo-mavi olmasına tepki gösterilmişti.

fuphgcfxoaatl3r.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum