REKORLAR KIRARAK ŞAMPİYON OLACAĞIZ

REKORLAR KIRARAK ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Takım olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Maçları önlemlerimizi alıp oynamak istiyoruz. Çünkü Samsunspor olarak rekor kırmak istiyoruz. 6 maçımız kaldı. Galibiyet rekoru, puan rekoru kırabiliriz" dedi.

Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Yüksel Yıldırım, Sports TV'ye konuk olarak açıklamalarda bulundu. Basketbol ve voleybol federasyonunun aldığı kararların o ligler için doğru olduğunu belirten Yüksel Yıldırım, "Ancak futbol bir endüstri. Basketbol ve voleybola göre getirisi çok daha yüksek. Bu nedenle futbolda karar almak karar değil. Bu süreçte bizden önde olan Avrupa var. Almanya mesela bu hafta sonu liglere başlıyor, Polonya başlıyor. Bizde ise ligin pozisyonundan dolayı Süper Lig ve 1.Lig'in kesin oynatılması lazım. Ne bir şampiyon ne de düşen takım belli, haksızlık olmaması gerekiyor" dedi.

et8wsbdwsaiuacg.jpg

"MÜCADELE EDECEK OYUNCULARLA OYNAYACAĞIZ"
Samsunspor'da sahaya çıkmak istemeyen futbolcuların olduğunu ifade eden Yıldırım, "Biz yönetim ve hocamız olarak çıkıp oynamak istiyoruz. Takım olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Maçları önlemlerimizi alıp oynamak istiyoruz. Çünkü Samsunspor olarak rekor kırmak istiyoruz. 6 maçımız kaldı. Galibiyet rekoru, puan rekoru kırabiliriz. Bir iki oyuncumuz çekimser yaklaşıyor. Mesela Atabey Çiçek tweet attı bu konuyla ilgili olarak, biz insan değil miyiz, bizim canımız yok mu gibi söylemlerde bulundu. Biz de önce sağlık diyoruz, gerekli önlemleri de alıyoruz. Kulüp ve tesisler olarak gayet iyi durumdayız. Ligler devam ederse ve oynamak istemeyen futbolcular olursa her futbolcudan oynamak istemediğine dair yazı alacağız. İstemeyeni oynatmayacağız. Sahada kendini veremeyen, inanmayan oyuncular yerine çıkıp aslanlar gibi mücadele edecek oyuncularla oynayacağız" diye konuştu.

referferf.png

"SAHADA KAZANMAK İSTİYORUZ"
Liglere verilen aranın takımlara motivasyon kaybettirdiğini belirten Yıldırım, "Biz rekor kıracaktık. Çok iyi giderken verilen bu ara takımımızda bir motivayson kaybına yol açtı. Yalnızca biz değil diğer takımlarda da aynı kayıp söz konusu. Bizde motivasyon kaybı var ancak kazanma hırsı da var. Futbolcularımız mental olarak hırslı durumda. Bizim şampiyonluğumuz neredeyse kesin. Ligler devam edip kalan maçlarımızı oynadığımız rekorlar kırarak şampiyonluğu ilan edeceğiz. Zaten Ertuğrul hocamız motivasyon konusunda Fatih Terim'den sonra gelen en iyi hocalardan birisi. Ertuğrul hoca, biz tabloda 6 puan gerideyken göreve gelip futbolculara benliğini geri kazandırdı. Futbolcularımız verilen aradan sonra şampiyonluğu sahada kazanmak istiyorlar" dedi.

034893249-1-001.JPG

"İPTAL KARARI ÇIKARSA SAMSUNSPOR'U BIRAKIRIM"
Ligin iptal edilmesi ihtimalini de değerlendiren Yıldırım, "Böyle bir karar çıkarsa, Samsunspor’un önü kesilirse açık ve net söylüyorum ben futboldan çekilirim takımı da aldığım yerde bırakırım. Sonra ne olur bilmiyorum. Altyapıya 25 milyon liralık yatırım yapıyorum. Böyle bir yatırıma inanmış bir başkan olarak ve açık ara şampiyonluğa giden takımı böyle bir karar alıp ligi iptal ederlerse Türk futbolunda kara bir gün olur" dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.