Rekor oy alacağız

Rekor oy alacağız
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz; “Rekor oy alacağız.”dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler çalışmaları kapsamında kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik etti.

a1.jpg

Bundan önceki seçimlerde Ak Parti adayı olarak 3 dönem görev yaptığını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlere bu sefer Ak Parti ve MHP’nin ortak adayı olarak Cumhur İttifakını temsilen ettiğine değinerek; “Kırsal mahallelerimizin ziyaretlerinin ilk turunu geçen hafta tamamladık. Vatandaşlarımızın Cumhur İttifakına ve şahsıma olan güvenlerini yerinde görmek bizi çok mutlu etti. 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde Allahın izni ile rekor bir oyla yeniden başkan seçileceğimizi görüyorum. Güçlü ve gerçek belediyecilik için 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımıza vereceğiniz destekler ile güçlü bir şekilde sizlere hizmet için işbirliği ve dayanışma içinde çalışacağız ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.