REKOR KIRMAK İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİZ

REKOR KIRMAK İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİZ
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçını kazandığımız taktirde Samsunspor tarihinde en fazla üst üste maç kazanan dönemi yaşamış olacağız. Sonrasında bu bitmeyecek, bu sefer 13 maçlık Türkiye profesyonel liglerinin rekorunu kırmak için uğraş vereceğiz" dedi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Nuri Asan Tesisleri’nde pazar günü oynanan İnegölspor maçını ve cumartesi günü deplasmanda oynanacak Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçlarını değerlendirdi. İlk olarak İnegölspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Taraftarımızın o güne ait hassasiyetine ben çok teşekkür ediyorum. Özellikle bugüne kadar vatanımızın savunması için bizim buralarda işlerimizi rahat ve huzurlu bir şekilde yapabilmemiz için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyoruz. Yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Onlara minnettar olduğumuzu tekrar söylemek istiyorum. O günkü atmosferde bir taraftan bu durumu yaşayıp duygularını açıkça ifade eden bir taraftan da takımlarına destek olmak isteyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onların da desteği ile güzel bir maç oynadık. Bir taraftan karmaşık duygular, diğer taraftan işimizi yapma zorunluluğumuz ve iyi bir takımla karşılaştık. Son haftaların formda takımıydı. Genç, yetenekli ve tecrübeli oyuncularla harman yapılmış, lige renk katan ve son haftalardaki formu ile ön plana çıkmış bir takımla oynadık.

ss1-0363.JPG

Oyuncularımız sorumluluğun bilincinde ve karakterli bir grup olarak çıktılar hedefimiz doğrultusunda taraftarlarımıza ve futbolseverlere güzel bir mücadelenin yanında, güzel bir futbolla bol gollü bir galibiyet izlettiler. Hem ofansif anlamda üretkenliğimiz, hem defansif anlamda rakibe çok fazla pozisyon vermememiz, maçın genelindeki tempomuz, maçın son dakikasına kadar maçı bırakmayıp gol aramamız, 4 tane golün yanında 6-7 tane net pozisyonu bulup bunu değerlendirememiş olmamız bizi mutlu ederken diğer taraftan da daha fazla gol kaydına muvaffak olabilirdik. Ama sonuç itibariyle kendi taraftarımızın önünde, kendi stadımızda puan kaybına kesinlikle tahammülümüzün olmadığı ve bu maçı kayıpsız geçmemiz gereken bir maçtı. Hem 3 puan aldık. Hem ortaya kaliteli ve güzel bir mücadele çıktı” diye konuştu.

4930rig343r-13.JPG

"ÜST ÜSTE KAZANMA REKORUNU EGALE ETTİK"
Türkiye profesyonel liglerinin rekorunu kırmak için uğraş vereceklerini belirten Ertuğrul Sağlam, “Biz bir taraftan yolumuza emin adımlarla ilerlerken, diğer taraftan da bizi rehavete sürüklemeden daha farklı motivasyon unsurlarını da işin içine katarak eskisinden daha fazla daha yoğun bir şekilde olayı yaşayıp daha üst düzey motivasyon ve konsantrasyonla maçlara hazırlanmamız için daha farklı motivasyon unsurlarını da ön plana çıkarmamız gerekiyor. Bunların başında şampiyonluk geliyor. Şehrimizin, taraftarlarımızın, camiamızın, kulübümüzün, başkanımızın, oyuncularımızın, biz teknik kadronun ve Samsunsporluyuz diyen herkesin tek ve en önemli motivasyon kaynağı şampiyonluk. Dolayısıyla biz bu sezon şampiyonluğu elde edene kadar ve matematiksel olarak garantileyene kadar kesinlikle ne olayı yaşama duygumuzdan ne antrenmanlardaki ne de maçlardaki motivasyonumuzdan en ufak bir zafiyet vermeyeceğiz. Sonrasında bizim işe daha sıkı sarılmamız ve daha yoğun yaşamamız için de farklı motivasyon unsurları da devreye giriyor. Bunlardan bir tanesi de şampiyonluğun yanında bu haftaki galibiyetle Samsunspor tarihindeki üst üste kazanma rekorunu egale ettik.

4930rig343r-8.JPG

Şimdi de önümüzde rekoru kırmak için de bir fırsat var. Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçını kazandığımız taktirde Samsunspor’un tarihinde en fazla üst üste maç kazanan dönemi yaşamız olacağız. Onun altına da imzamızı atacağız. Burada başkanı, yöneticisi, hocası, teknik kadrosu, futbolcuları ve bizi destekleyen taraftarlarımız da bu rekorun altına imzasını atmış olacak. Sonrasında bu bitmeyecek, bu sefer 13 maçlık Türkiye profesyonel liglerinin rekorunu kırmak için uğraş vereceğiz. O da bitmeyecek ondan sonra da 17’de 17’yi yani bir yarı sezonda her maçını kazanmış bir takım nasıl olabilir onun için uğraşacağız. Yani kazanmaya devam etmek zorundayız” şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.