REKOR KAN BAĞIŞI!

REKOR KAN BAĞIŞI!
Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram,"Tokat’ın Başçiftlik ilçesi, başta olmak üzere beldelerinden Hatipli ve Karacaören’de gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarında 126 ünite kan toplandık"dedi.

Çok sayıda vatandaş katılarak kan ve kök hücre bağışında bulunduklarını vurgulayan Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, ”Özelikle Başçiftlik ilçesinde düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasında 83 ünite kan alınarak ilçe rekoru kırdık. Bu arada Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay, Canik Şubesi  Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ‘de her zaman bizimle birlikte olduğu içinde memnunuz”dedi.

img-2411.JPG

HEMŞERİLERİM REKOR KIRDI
Kan bağışı konusunda kendi memleketi olan Başçiftlik ilçesinin oldukça duyarlı olduğunu belirten Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, “İlçemizde kan bağışı kampanyaları zaman zaman düzenlenmektedir. Bu kampanyalar içinde son yaptığımız kampanyada ilçe rekoru kırıldı. Ben de bir Başçiftlikli olarak hem kan bağışı yaptım hem de hemşerilerimizi kan bağışına davet ettim. Hemşerilerim rekor kırdı ne mutlu bize. Desteklerinden ötürü Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel’e, Hatipli Belediye başkanı Murat Cengiz’e, Karacaören Dernek Başkanı Salih Kocabay’a, ilçenin ileri gelenlerinden öğretmen Mutlu Aymak’a, Ahmet Yıldız’a, Ali Erol’a, Mehmet Şen’e, tüm duyarlı kan bağışı yapan hemşerilerime ve canla başla çalışan Türk Kızılay Tokat Kan Bağışı Merkezi personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu .

img-2393.JPG

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel düzenlenen kan bağışı kampanyasından duyduğu memnuniyetini dile getirerek. “Kan bekleyen hastalar için ilçemizdeki gönüllü kişilerden kan bağışı kabul edildi. İlçemizde kan bağışı rekoru kırıldı. Bu durum bizleri memnun etti. Kan kaynağı sadece insan olan hayati bir sıvı. Ben de oğlum ile birlikte yarın bir gün kendi yakınımıza da lazım olur düşüncesi ile kan bağışı yaptım. Kampanyaya katılan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde ifade etti.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.