RANDEVU SKANDALI

RANDEVU SKANDALI
TRT Genel Müdürü iken Samsun'a Vali olarak atanan İbrahim Şahin'i, Gazetemiz DENGE adına ziyaret etmek istedik. Vali Bey'in Özel Kalemi'nden randevu talebinde bulunuldu.

Özel Kalem Müdürlüğü Gazetemizi arayıp, 26.11.2014 Salı günü saat 16.30'a randevu verdi. Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, o gün Ladik'te ve Samsun'da birçok işi olmasına rağmen, Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü ile birlikte randevu saatinde Vali Bey'in bulunduğu koridordaydık. Bekleme Odası'nda İl Müftüsü, OMÜ Başhekimi ve birkaç tanıdık beklemekteydi.

Selamlaştıktan sonra, bekleyenler ellerindeki kağıdı göstererek ve gülerek, "Bizim randevumuz saat 16.00'da, hâlâ bekliyoruz, sizler ancak bizden sonra Vali Bey'le görüşebilirsiniz" dediler. Özel Kalem Müdiresi ile görüştüğümüz bir sırada ise, Vali Bey'in içerideki misafirleri saat 16.35'te çıkmış, bizden önce randevu alanlar Vali Bey'in Makamı'na doğru yürüyorlardı. Özel Kalem Müdiresi ne kadar ısrar ettiyse de yapacak birşey yoktu ve randevu saatinde görüşüp, "Hoş geldiniz, hayırlı olsun" diyemeden,
randevu saatine uyulmadığı için oradan ayrıldık. Ayrıntı 3. Sayfamızda, Seyir Defteri Köşesinde. LİNKİ TIKLAYIN

https://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=9600

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum