‘Ramazanı en güzel şekilde yaşıyoruz’..

‘Ramazanı en güzel şekilde yaşıyoruz’..
Atakum Belediyesi tarafından ilçe merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Erikli Mahallesine kurulan ve Erikli, Kabadüz, Elmaçukuru, Aslandamı ve Yeşiltepe mahallesi sakinlerini buluşturan iftarda konuşan Başkan Taşçı...

“Amacımız Ramazan Ayını en güzel şekilde yaşamaktı. Çok şükür Atakum İlçesinde en güzel şekilde yaşıyoruz” dedi.


Atakum Belediyesi tarafından mahallelerde gerçekleştirilen iftar buluşmaları vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor. İlçe merkezinde 35 kilometre uzaklıktaki Erikli Mahallesinde kurulan dev iftar sofrası, Erikli, Kabadüz, Elmaçukuru, Aslandamı ve Yeşiltepe mahallelerinin sakinlerini bir araya getirdi. İftar yemeğine AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarları da katıldı.

‘GECE GÜNDÜZ DEMİYORUZ’
Atakum Belediyesinde 15 ayı geride bıraktıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu sürece önemli çalışmalar sığdırıldığını kaydederek, “Hizmet için çıktığımız bu yolda 15 ayı geride bıraktık. Bu sürece önemli çalışmalar sığdırdık. Seçimlerin ardından 28 köyün mahalle olması ve mahalle sayımızın 56’ya çıkması sorumluluğumuzu daha da arttırdı. Hiç durmadan duraksamadan, gece gündüz demeden hem eski mahallelerimizin hem de yeni mahalle olan yaşam alanlarımızın güzelleşmesi için çalışıyoruz” dedi.

‘NOSTALJİK RAMAZAN..’
Ramazan Ayı süresince gerçekleştirilen iftar buluşmalarına ve Yalı Kafe’deki etkinliklere gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Taşçı, “Nerede o eski Ramazanlar diyenler için, nostaljik düzeyde bir Ramazan etkinliği hazırladık. Yalı Kafe’de iftar ve sahur vakitleri arasında gerçekleştirilen ve Ramazan Ayı süresince devam edecek bu etkinliklere gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu akşam olduğu gibi mahallelerimizde gerçekleştirilen iftar buluşmalarına da aynı ilgi gösteriliyor. Amacımız Ramazan Ayını en güzel şekilde yaşamaktı. Çok şükür Atakum İlçesinde en güzel şekilde yaşıyoruz” diye konuştu.

‘MÜSLÜMANLAR ZULÜM ALTINDA’
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, dünyanın bir çok ülkesinde Müslümanların Ramazan Ayını zulüm altında yaşadığını ifade ederek, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın öncülüğünde güzel bir iftar buluşmasında bir araya geldik. Bizler bugün birlik ve beraberliğimizi en güzel şekliyle yaşarken dünyada birçok Müslüman ülkede aynı şey yaşanmıyor. Onlar için bol bol dua edelim. Müslüman kardeşlerimiz için dua edelim. Allah bize sağladığı birlik ve beraberliği o kardeşlerimize de sağlasın inşallah. Bu akşam iftar sofranızda bizlere de yer verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.