RAMAZAN NOSTALJİSİ SAMSUN PİAZZA'DA YAŞANACAK

RAMAZAN NOSTALJİSİ SAMSUN PİAZZA'DA YAŞANACAK
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ''Onbir Ayın Sultanı'' Ramazan'da konuklarını birbirinden eğlenceli ve nostaljik duygular yaşatacak etkinliklerle ağırlayacak.

Her yaş grubuna hitap eden etkinlikler, Ramazan boyunca sürecek.

Geleneksel Sanatlar Günümüze Taşınacak
Dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini bölge halkının ayağına getiren, Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza' nın Ramazan etkinlikleri, izleyenleri yıllar öncesinin Ramazan eğlencelerine götürecek. Eski Ramazan geleneklerini günümüze taşıyacak etkinlikler kapsamında, geleneksel el sanatları da yaşatılacak. AVM ziyaretçileri tasavvuf müziği ve fasıl ekibi dinletisinin yanı sıra Meddah, Hacivat –Karagöz gibi geleneksel Ramazan eğlenceleri ile keyifli anlar yaşayacak.

Kum Sanatı
Alttan ışıkla aydınlatılan bir masada kumla yapılan bir resim sanatı olan kum sanatının usta ismi Veysel Çelikdemir de Piazza ziyaretçilerine görsel bir şölen sunacak. Gürsel Yalçın Spray Art Show ile izleyenlerin karşısında olurken, renklerin suyla dansının ürünü olan ebru sanatı, geçmişten günümüze ışık tutacak. Geleneksel Osmanlı tatlılarından olan Osmanlı macunu ve pamuk şekeri de Piazza'nın ikramı olarak ağızları tatlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.