RAKİP KALECİLERİN KABUSU OLACAKLAR

RAKİP KALECİLERİN KABUSU OLACAKLAR
Kırmızı-beyazlı ekibin üç forveti Bahattin Köse, Ahmethan Köse ve Atabey Çiçek bu sezon rakip kalecilerin korkulu rüyası olacak.

Yılport Samsunspor'un hücum hattı bu sene TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta fırtınalar estirecek. Başakşehir'den transfer edilen Atabey Çiçek, Fenerbahçe'den kadroya katılan Ahmethan Köse ve geçen sezonun en skorer ismi Bahattin Köse, 2019-2020 sezonunda rakip kaleleri bombalayacak. Takım maç ritmini yakaladıkça daha net fırsatlar bulacak olan üçlü, sezona imza atmak için büyük bir hırsla çalışmalara devam ediyor.

bahatin.jpg

KALDIĞI YERDEN DEVAM
Geçtiğimiz sezonun Samsunspor adına en çok gol kaydeden ismi Bahattin Köse, 2-0 kazanılan Pendikspor maçında oyuna sonradan girerek fişi çeken golü kaydetti. Sezon adına kendi açılışını yapan Köse, bu sene antrenmanlarda daha da azimli çalışıyor. Geçtiğimiz yıl kaydettiği 14 golün üzerine çıkmak isteyen tecrübeli golcü, Samsunspor'u şampiyonluğa taşımak istiyor.

ahmethan.jpg

İYİ SİNYALLER VERDİ
Fenerbahçe'den transfer edilen Ahmethan Köse, Pendikspor maçında oyuna sonradan girerek ortaya koyduğu futbolla olumlu sinyaller verdi. Çalım denemelerinden başarıyla ayrılan genç oyuncu, takımı ileride hareketlendiren isimlerdendi. Bulduğu pozisyonları en iyi şekilde değerlendirmeye gayret eden 22 yaşındaki oyuncu, takıma uyum sağladıkça eline geçen fırsatları gole çevirerek kırmızı-beyazlı camiada iz bırakacak.

aaaaaaaaaaa-002.jpg

KENDİ RİTMİNİ BULACAK
Sezona tutuk başlayan bir diğer yeni transfer Atabey Çiçek ise henüz istediği fırsatları yakalayamadı. Büyük umutlarla kadroya katılan, teknik direktör İrfan Buz'un çok güvendiği Çiçek'in, oyun stiline ve takım arkadaşlarına alıştıktan sonra kendini bulması bekleniyor. Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan BAK Spor Kulübü maçında Samsunspor formasıyla ligde golle tanışmak isteyen Çiçek, sezon başında kendine koyduğu gol hedefi için var gücüyle çabalayacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum