Qoropa Ajans Kurucusu Ufuk Can Ay JCI Culture 2024 Yönetim Kurulu’nda

Qoropa Ajans Kurucusu Ufuk Can Ay JCI Culture 2024 Yönetim Kurulu’nda
Sosyal medya, dijital pazarlama ve marka iletişim danışmanlığı hizmetleri veren yeni medya ajansı Qoropa’nın kurucularından Ufuk Can Ay, JCI Culture’ın 2024 yönetim kuruluna girdi.

Sosyal medya, dijital pazarlama ve marka iletişim danışmanlığı hizmetleri veren yeni medya ajansı Qoropa’nın kurucularından Ufuk Can Ay, JCI Culture’ın 2024 yönetim kuruluna girdi. Başkan yardımcısı olarak görevine başlayan Ay, JCI Culture olarak yeni bir yılda çok güzel işlere imza atacaklarını ifade etti..

18 ile 40 yaş aralığındaki genç girişimcilerden oluşan ve lider yetiştirme prensibiyle hareket eden JCI Culture, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. 20.yüzyılın ilk çeyreğinde Amerika’da kurulan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI)’nin bir Türkiye organizasyonu olan JCI Culture’ın yeni yönetim kurulu seçimleri 2024 Ocak ayının ilk haftasında İstanbul’da gerçekleşti. Türkiye’de 30 yılı aşkın bir geçmişe sahip JCI Culture’ın yeni yönetim kuruluna seçilen Ufuk Can Ay, genç girişimci olarak 27 yaşında kurduğu Qoropa Ajans ile sosyal medya, dijital pazarlama, pazarlama iletişimi, Google ADS, SEO, web tasarım alanlarında hizmet veriyor.

Qoropa Ailesi olarak, SWM Motor gibi Türkiye pazarında önemli yere sahip markalara sosyal medya ve iletişim danışmanlıkları verdiklerini ifade eden Ufuk Can Ay, henüz 27 yaşında olmasına rağmen genç bir girişimci ve lider olarak bu ajansı kurmanın temellerini attığını ve 2023 yılında hizmet vermeye başladıklarını ekledi.

JCI Culture, Ufuk Can Ay gibi 18-40 yaş aralığındaki genç liderler ve girişimcilere yönelik bir sivil toplum kuruluşu olarak Türkiye’de genç ve güçlü liderler yetiştirme çalışmalarına devam ediyor. 2024 yılında yönetim kurulunu devralan Selin Huntürk Bırık başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda başkan yardımcısı olarak göreve başlayan Ufuk Can Ay, liderlik yolundaki yepyeni bir yıl için çok heyecanlı olduklarını ve bu yıl da çok güzel işlere imza atılacağını vurguladı…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.