PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK

PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde kendi evinde 1922 Konyaspor'u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yeni Çorumspor'a 2-1 yenilerek ligde ilk mağlubiyetini alan Yılport Samsunspor, bugün saat 13:30'da 19 Mayıs Stadyumu'nda 1922 Konyaspor'u ağırlayacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak yoluna kayıpsız devam edip şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

hacetmaaccc-9-001.jpeg

KRİTİK MAÇLAR
Önceki hafta Yılport Samsunspor, deplasmanda Yeni Çorumspor'a 2-1 yenilmiş, lider Manisa Futbol Kulübü ise kendi evinde İnegölspor'a 2-0 yenilmişti. Namaplup iki takımın ligde ilk yenilgilerini almasıyla birlikte aradaki 4 puanlık fark aynı kalmıştı.. Bugün 1922 Konyaspor'u yenerek rakibinin puan kaybını bekleyecek olan kırmızı-beyazlılar, ligde geride kalan 16 haftada 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 37 puanda bulunuyor. Lider Manisa Futbol Kulübü ise bugün deplasmanda aynı saatte Sancaktepe FK ile karşılaşacak.

anliurfamac-5-001.JPG

KAYIPSIZ GİRMEK İSTİYOR
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13:30'da oynanacak olan ilk devrenin son mücadelesinde Yılport Samsunspor ile 1922 Konyaspor ilk kez karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan Yılport Samsunspor, bugünkü mücadeleye mutlak üç puan parolasıyla çıkacak. Devre arasına girilirken puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar, taraftarlarıyla bütünleşerek devreyi galibiyetle tamamlamak istiyor. Rakip 1922 Konyaspor'un ise ligde durumu pek de parlak değil. 14 puanla 17.sırada bulunan Konya ekibi, geride kalan 16 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

anliurfamac-8-001.JPG

DÜDÜĞÜ BAŞKAN ÇALACAK
Bugün saat 13:30'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Yılport Samsunspor - 1922 Konyaspor mücadelesini Van bölgesinden klasman hakem Bayram Başkan yönetecek. Başkan'ın yardımcılıklarını Yakup Keçeci ve Mehmet Özer yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Abdurrahman Haymana görev alacak. Hakem Bayram Başkan, son olarak 4 Aralık'ta Eyüpspor ile Antalyaspor rasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev almıştı.

anliurfamac-10-001.JPG

ÇOCUĞUNU MAÇA GETİRENE ÜCRETSİZ BİLET
Yılport Samsunspor, bugün oynanacak olan 1922 Konyaspor mücedelesine 8 yaş altı çocuğu ile birlikte gelen taraftarlardan ücret almayacak. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün 13:30'da oynanacak 1922 Konyaspor maçına çocuğunuzla beraber gelin, hem siz hem çocuğunuz maçı ücretsiz izleyin. Bu kampanya 8 yaş altı çocuklar ve bir ebeveynleri için geçerlidir. Bulvar AVM ve 19 Mayıs Stadyumu'nda bulunan bilet satış noktalarına kimlik ibraz ederek bu kampanyadan yararlanabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.