Protek Güvenlik İle Uzman Koruma Hizmetleri

Protek Güvenlik İle Uzman Koruma Hizmetleri
Güvenlik sektöründe öncü bir isim olarak tanınan Gökhan Ateş, Türkiye'nin önde gelen Protek Vip Güvenlik ve Koruma Hizmetleri şirketinin kurucu yönetim kurulu üyesi olarak sektöre yön vermektedir.

Güvenlik sektöründe öncü bir isim olarak tanınan Gökhan Ateş, Türkiye'nin önde gelen Güvenlik ve Koruma Hizmetleri şirketinin kurucu yönetim kurulu üyesi olarak sektöre yön vermektedir. Aynı zamanda Asriad Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası'nın Kurumsal 28. Komite Üyesi olarak da aktif rol almaktadır.

Gökhan Ateş Hayatı

Bitlis doğumlu olan Ateş, devlet memuru bir ailenin üyesi olarak hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra ticaret dünyasına adım atan , 2004 yılında güvenlik sektörüne yönelmiştir. Kısa sürede sektördeki yeteneği ve liderlik vasıflarıyla dikkat çeken Ateş, çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra 2008 yılında kendi şirketi olan Protek Vip'i kurmuştur.

İlk olarak İstanbul'un Avrupa yakasındaki bir ilçede bir proje ile başlayan serüveni, bugün 160 farklı projeyi ve 1.500'den fazla çalışanıyla İstanbul'un tüm ilçelerine yayılmıştır. Protek Vip, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ve sektördeki tecrübesiyle güvenlik ve koruma alanında lider konumda yer almaktadır.

Gökhan Ateş'in vizyonu ve liderliği, şirketin sadece büyümesini değil, aynı zamanda sektördeki standartları yükseltmesini sağlamıştır. Kendisini sürekli olarak geliştiren ve yeniliklere açık bir lider olarak, sektöründeki kalitesini ve etkinliğini her geçen gün artırmaktadır.

Güvenlik sektöründe çığır açan çalışmalarıyla tanınan Gökhan Ateş'in liderliğindeki Protek Vip, profesyonel kadrosu ve yenilikçi yaklaşımıyla güvenilirlik ve kaliteyi bir araya getirerek müşterilerine en üst düzeyde hizmet sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.