"PROJELERİMİZDE İDDAALIYIZ"

"PROJELERİMİZDE İDDAALIYIZ"
Çakallı Taş Han'da düzenlemiş olduğu kahvaltıda Başkan Sarıcaoğlu Kavak ile ilgili projelerinden bahsetti.

Göreve geldiği günden itibaren Kavak'ta yapmış olduğu çalışmalar ve yapacak olduğu projeler hakkında bilgiler veren Sarıcaoğlu Basın mensupları tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

"ÖNCELİĞİMİZ KAVAK OLACAK"
Başkan Sarıcaoğlu ilk hedef olarak Kavak'ın gelişmesi ve büyümesi için ellerinden gelen bütün çabayı ekibi ile birlikte göstereceğini dile getirdi.Kavak için tüm ekibim ve ben elimizden ne geliyorsa yapmaya söz verdik ve yapacağızda.Bugüne kadar Kavak hak ettiği yere gelemedi ama artık Hükümetin de desteği ile Kavak çok iyi noktalara gelecek dedi.



"HİÇBİR İŞÇİYİ İŞTEN ÇIKARMADIK"
Basın mensuplarının soruları üzerine açıklamada bulunan Sarıcaoğlu şunları söyledi;
"Hangi partiden olursa olsun hiçbir işçiyi işten çıkarmadık çıkarmayacağız da.İşten işçi çıkarmadığımız gibi 25 tanede yeni eleman işe aldık.Bizimle çalışan çalışmak isteyen kim olursa olsun her zaman yanımızda yer vardır." dedi.


"PROJELERİMİZDE İDDAALIYIZ"
Başkan Sarıcaoğlu kahvaltı esnasında projelerinden bahsederken projelerinde çok iddaalı olduğunu ve göz boyamak için proje değil Kavak'a katkısı olması içi proje ürettiklerini ve üretmiş oldukları projelere büyük bir adımla ilerleme kaydettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.