‘Prenses Lissi Ve Kar Adamı Yeti’

‘Prenses Lissi Ve Kar Adamı Yeti’
'Prenses Lissi ve Karadamı Yeti ' adlı film 29 Ocak Cuma günü gösterime girdi

Almanya yapımı bir animasyon filmi olan Prenses Lissi ve Karadamı Yeti Samsun'da özellikle çocuk ve gençler tarafından çok beğenildi

Almanya yapımı bir animasyon filmi ve animasyon kalitesi olarak gayet güzel bir senaryoya sahip film hem gençlere hem de çocuklara hitap eden güzel bir yapım olmuş.

KONUSU:
Mutlu bir şekilde yaşayan kral ve eşinin yaşantıları, şişman ve çirkin daha da iyi örneklemek gerekirse Recep İvedik tipinde biri tarafından kralın eşinin kaçırılması ile değişir. Bir tarafta şeytan ile girdiği anlaşmayı yerine getirmeye çalışan kötü adam diğer tarafta eşini kurtarmaya çalışan kral.

HERKESİN GÖRMESİ GEREKİR
Samsun Konak Sineması'nda gösterilen filmi izleyen Tuba Kurum, filmi çok sevdiğini ve herkese izlemeleri için tavsiye ettiğini söyledi. Kurum'un film hakkındaki yorumları ise şöyle; ”Filmde bir prensesle bir prensin aşkı anlatılıyor. Aslında animasyon filmi çocuklara daha çok hitap ediyor gibi ama gençlerde zevk alırlar. Özellikle efektler mükemmel. Bu konulara ilgili olan arkadaşlar mutlaka izlesin.”

Mihriban KOÇAKER