"Play off'a kalmak için avantajlıyız"

"Play off'a kalmak için avantajlıyız"
PTT 1'nci Ligi takımı Samsunpor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, play off rakipleri puan kaybederken Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek çok büyük bir avantaj ele geçirdiklerini söyledi.

HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE 
Play off oynamak isteyen Giresunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor ve Vartaş Elzaığspor'un puan kaybettiği haftayı 3 puan alarak tamamladıklarını belirten Coşkun Zeren, umutlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini vurgularken şöyle dedi: "Puan kayıplarının olacağını biliyorduk. Herkesin farklı hedefleri var. Dolayısıyla puan kayıpları olacağını düşünüyorduk. Tam da arzu ettiğimiz gibi oldu. Tahtaya böyle olsun, diye yazsak ancak bu kadar olurdu. Zor olacağını tahmin ettiğimiz Denizlispor maçını kazanarak önemli bir 3 puan aldık. Artık ipler elimizde. Biz kazandığımız takdirde play off'u yakalamış olacağız. Herşey bizim elimizde ve sonuna kadar kovalayacağız."


VAR OLMA MAÇIMIZA ÇIKACAĞIZ
Ligde inişli çıkışlı bir sezon yaşadıklarını dile getiren Coşkun Zeren, "İnişler, çıkışlar yaşıyoruz. Deplasmanlarda iyi oynadığımız maçlar oldu, ama mağlup olduk. İçeride hiç kaybetmedik, kazandık. Umudumuzu hiç yitirmedik. Son üç haftaya da avantalı bir şekide girme şansını yakaladık" diye konuştu.  Bu hafta oynayacakları Balıkesirspor maçının önemine de değinen Coşkun Zeren, "Evinde iyi oynayan bir takım. Artık var olma maçı. Ligin, sezonun en önemli maçı. İyi hazırlanıp kazanacağız. Şehrin kalbi de orada bizimle birlikte olacak. Deplasmanda yenmeye yeter kalitedeyiz" dedi. 

FURKAN SEZONU KAPATTI
Denizlispor maçının 15'nci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan genç kaleci Furkan Köse'nin son durumuyla ilgili de bilgi veren Coşkun Zeren şöyle konuştu:"Furkan maalesef sezonu kapattı. Dirseği çıktı, çıkma ile birlikte ters düşmesi sonucu dokularda ve bağlarda zedelenme oldu. Furkan'ın iyi oynarken sezonu kapatması bizi üzdü. Şu an için bir operasyona gerek duyulmadı. Ama sezonu kapattı."  NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.