PKK'YA SIĞINDILAR

PKK'YA SIĞINDILAR
Seçim bölgesi Bursa'da, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Mehmet Müezzinoğlu, 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin konuştu

PKK'YA SIĞINACAK KADAR ALÇAK VE ŞEREFSİZLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerine ilişkin, "Fırsat bulan hainler, korkaklar kaçtı. Bir kısmı hala kaçak. Bir kısmı PKK'ya, hain odaklara sığınacak kadar alçak ve şerefsizler" dedi.
Seçim bölgesi Bursa'da, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Mehmet Müezzinoğlu, 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin konuştu. Darbe girişiminin başarısız kalmasının ardından bazı hainlerin kaçtığını hatırlatan Müezzinoğlu, bir kısmının adalete teslim edildiğini ve yaptıklarının bedelini ödeyeceklerini söyledi.

PKK'ya sığınan darbeci sayısının sorulması üzerine Müezzinoğlu, "Rakamlar yok ama neticede Amerika'ya sığınan var, yakalanan var. Bunlar, korkak ve hain. Zaten PKK ile işbirlikleri de yakında çıkacak" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.