Piazza’dan Çalışanlarına Eğlenceli Bir Mola

Piazza’dan Çalışanlarına  Eğlenceli Bir Mola
Samsun Piazza AVM, tüm mağaza personellerini yoğun çalışma temposu arasında küçük bir mola vermeleri ve motivasyonlarını arttırmak için bowling salonunda buluşturdu.

İş stresini ve yorgunluğunu bowling oynayarak üzerinden atan Piazza AVM personeli, bowling turnuvası ile hem moral depoladı hem de eğlenceli vakit geçirdi. Mesai arkadaşlarıyla iş harici de bir araya gelme fırsatı elde eden çalışanlar, bowling oynarken tüm hünerlerini göstermek için büyük çaba sarf etti.

Heyecanı, rekabeti ve dostluğu bir arada yaşayan ekiplerden, Çift Geyik Karaca ekibi birincilik kupasını AVM Müdürü N. Ufuk Toydemir’in elinden aldı. Turnuvada ikinci olan KVK ekibi ise Operasyon Müdürü Özgür Önal’ın elinden kupasını teslim alırken, üçüncü olan Özsüt ekibine kupasını İşletme Yöneticisi Osman Zeki Kansız takdim etti. Turnuvada 94 Puanla en yüksek sokuru yapan bayan oyuncu Migros mağazasından Neşe Mutafoğlu  olurken kupasını Pazarlama Yöneticisi Gökçe Yaygın’ın elinden aldı.

Ödül töreni sonrası tüm turnuva katılımcılarının katılımı ile yapılan pasta  ziyafeti keyfine   AVM ziyaretçileri de ortak oldu. Bundan sonrasında da mağaza çalışanlarına yönelik etkinlikler yapacağını belirten AVM Müdürü N. Ufuk Toydemir, “biz büyük bir aileyiz mağaza çalışanlarımız ile yaptığımız aktiviteler hem kaynaşmak hem de moral depolamak için çok önemli” dedi.

Samsun Piazza AVM, keyifli etkinlikler ile sadece ziyaretçileri değil aynı zamanda tüm personeli için de bir yaşam merkezi haline geliyor.

 

 

Ayrıntılı bilgi için:

Team İletişim ve Danışmanlık

Başak Tanses - [email protected]

0212 358 00 20 – 0530 382 06 64

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.