Piazza'da fotoğraf sergisi açıldı

Piazza'da fotoğraf sergisi açıldı
Samsun Piazza, 6.sı düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile Denizbank işbirliğinde gerçekleştirilen fotoğraf yarışması sergisi ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

 

Samsun’da sanatseverlerin buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 16 – 19 Mart tarihleri arasında 6. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile Denizbank işbirliğinde 2009 yılından bu yana düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’na bu yıl 569 katılımcı 2.552 eser ile katıldı.

 

Yarışmacıların tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarıyla katıldığı yarışmada, değerlendirmeye alınan 1.653 eserden ödül alan ve dereceye giren eserler belirlendi.

 

Değerlendirme sonuçlarına göre dereceye giren eserler ile birlikte toplam 60 fotoğraf Türkiye genelinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri aracılığı 81 ilde ziyaretçileriyle buluşacak. Açılışı Samsun Valisi İbrahim Şahin tarafından yapılan sergi, 19 Mart tarihine kadar Piazza AVYM’de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.