Piazza’da Çocukların Dünyası Çok Renkli

Piazza’da Çocukların Dünyası Çok Renkli
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde kadın, erkek, ev tekstili ve dekorasyon markalarının yanı sıra çocukların renkli dünyasını yansıtan birçok çocuk markasını da bir arada sunuluyor

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki seçkin çocuk markalarında, kıyafetten oyuncağa, bisikletten bebek arabasına onlarca seçenek bulunuyor. Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, miniklerin renkli dünyasına hitap eden markalarıyla çocuklar için de cazibe merkezi oluyor. Capcanlı renklerle yeni sezona “Merhaba” diyen Mothercare, doğadan esinlenen keyifli tasarımlarla vitrinleri süslüyor. Şık ve eğlenceli bir görünüm ile yazı karşılamak isteyen sevimli minikler, Samsun Piazza AVM’nin yolunu tutuyor. Koton Kids 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun anahtar parçaları arasında kızlar için denizci çizgili salopetler, çıtır-çiçek desenli fırfırlı koton bluzlar, brode yaz elbiseleri, jean şort tulumlar, ponponlu tütüler ve renkli sweatshirtler yer alıyor. Erkekler için ise jean salopet tulumlar, mini-kareli gömlekler, kendinden askılı beyaz keten bermudalar, denizci çizgili gömlekler, renkli polo tshirtler, egzotik desenli kısa kollu gömlekler ve sloganlı sweatshirtler öne çıkıyor.

ÇOCUK MARKALARI'NDA ŞIKLIK PİAZZA'DA
LC Waikiki, 2016 İlkbahar – Yaz Bebek Koleksiyonu ebeveynlerin bebekleri için sağlıklı ve zevkli ürün beklentilerine cevap verirken, her zaman olduğu gibi bebeklerin rahatlığını da önemsiyor. Sadece özel günlerde değil, her zaman bebeklerin şıklığını ve rahatlığını hedefleyen koleksiyonda; dokuma pantolonlar, kısa kollu gömlekler, papyon ve kravatlarla kombinleniyor. Pudra pembesi, mint yeşili, mavi, sarı, turuncu ve indigo tonlarının hâkimiyeti görülen koleksiyonlarda tişört, elbise, yağmurluk, triko hırka, sweatshirt, şort, gömleklerin yanı sıra şıklığı tamamlayan şapka, pantolon askısı ve kemer gibi detaylara da yer veriliyor. Çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinin bisikletleri Samsun Piazza AVM Toyzz Shop’ta satışa sunuluyor. Hello Kitty, Transformers, Monster High, Ninja Turtles lisanslı bisikletlerin yanı sıra çocukların güvenliği için kask, dizlik ve dirseklik setlerini de Piazza Toyzz Shop’ta bulunuyor. Panço, yeni sezon koleksiyonunda miniklerin en renkli hallerinden, yaz mevsiminin enerjisinden ve yazın en sevilen simgelerinden ilham alıyor. Panço, ilkbahar ve yaz aylarının heyecan veren tüm yansımalarını, enerjisini o sıcak renkli temasını tüm koleksiyonuna yansıtıyor.  Sezonun en renkli çocuk markaları Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin vitrinlerini süslüyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.