Piazza Çocukları Mutlu Etmeye Devam Ediyor

Piazza Çocukları Mutlu Etmeye Devam Ediyor
“2015'te 2015 Mutlu Çocuk” projesi ile Samsun'un Canik ilçesine bağlı köylerdeki öğrenciler Samsun Piazza AVYM'de eğlenceli saatler geçirmeye devam ediyor.

Samsun Piazza AVYM, Rönesans Eğitim Vakfı ve Samsun Canik Belediyesi'nin birlikte düzenlediği
sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Başalan Cumhuriyet Ortaokulu, Dereler Ortaokulu ve Düzardıç İlkokulu öğrencileri alışveriş merkezinde sosyal, kültürel ve sportif aktiviteler katıldılar. 'Dünya Çocuk Hakları Günü'nde başlatılan proje kapsamında 2015 çocuk, 23 Nisan tarihine kadar etkinliklere katılmaya devam edecekler.

Farklı sosyal ortamlarda yaşayan çocukların aynı haklardan yararlanması fikrinden yola çıkan projede, aynı kentte yaşayan ama aynı imkanlara sahip olamayan öğrencilerin sosyal çevrelerine uyum sağlayabilen, başarılı, özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak hedefleniyor.

“2015'te 2015 Mutlu Çocuk” projesi ile çocukların anılarında yer edinmek istediklerini belirten Samsun Piazza AVYM Müdürü N. Ufuk Toydemir; alışveriş merkezimizde bulunan sinema salonlarında ilk kez 3 boyutlu film izleme, bowling oynama, buz pateni yapma şansı yakalayan çocukların yüzlerindeki tebessümü görmenin her şeye bedel olduğunu ve okulların kütüphanesi için hazırlanan kitap setlerinin doğru yere ulaşmasının gurur verdiğini belirtti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda proje katılımcısı çocukların hepsi ile gerçekleştirilecek olan gösteriler için de heyecan duyduğunu belirten Toydemir, Samfad tarafından kendi yaşam alanlarında çekilecek fotoğraflardan oluşan serginin de büyük ilgi görmesini beklediklerini kaydetti.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.