PFDK'DAN İHTAR VE SEVK

PFDK'DAN İHTAR VE SEVK
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yılport Samsunspor'a kupa maçındaki kötü tezahurat nedeniyle ihtar cezası verilirken Yeni Çorumspor maçıyla ilgili olarak ise sevk işlemi yapıldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan (PFDK) yapılan açıklamada, "Yılport Samsunspor Kulübünün, 05.12.2019 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor A.Ş.- Yılport Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve aynı sezon içinde kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

pfdk-1.JPG

Yılport Samsunspor Kulübü'nün 08.12.2019 tarihinde oynanan Yeni Çorumspor A.Ş.-Yılport Samsunspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.