Pazar yerlerinin çehresi değişiyor.

Pazar yerlerinin çehresi değişiyor.
2012 yılında Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı tarafından pazar yerlerinin düzenlenmesi ile ilgili yönetmelik gereği Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü harekete geçti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı 2017 yılına kadar pazarlarla ilgili düzenlemelerin tamamlanması gerektiğine dikkat çekerek " Belediye olarak mevcut pazar yerlerini zaten iyileştirerek daha modern hale getirmeyi amaçlamıştık. Bunu yaparken yönetmelik şartlarını da yerine getirmiş oluyoruz. Pazarlarımızda elektronik tartı, önlük,kimlik kartı, fiyat etiketleri, wc, çay ocağı, hoparlör, zabıta noktası gibi hem pazarcı esnafımızın hemde vatandaşlarımızın rahatlığına yönelik hemde çağdaş Atakum'a yakışır şekilde düzenlemelerimize başladık ve büyük ölçüde tamamlamış bulunmaktayız" dedi.
Yeni kapalı ve modern pazar yerleri ile ilgili çalışmalarının da aynı zamanda devam ettiğini belirten Başkan Taşçı "Atakum'un boşa geçen yıllarını telafi etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Önceliğimiz vatandaşlarımızın rahatı ve memnuniyeti. Mevcut pazarlara yapmış olduğum ziyaretlerde çoğunlukla esnafların ve halkımızın isteği kapalı ve modern pazar yerleri doğrultusunda. Bende Atakum'a ve Atakum halkına layık güzel projeleri hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşıyorum ve sabırsızlanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.