PAZAR GÜNÜ NEFESLER TUTULACAK

PAZAR GÜNÜ NEFESLER TUTULACAK
Yılport Samsunspor'un kendi evinde ağırlayacağı lider Ümraniyespor bu sezon 7 maçta aldığı 6 galibiyet 1 beraberlikle ligin zirvesinde bulunuyor. İstanbul ekibi ile daha önce oynanan 6 maçta ise Samsunspor 1 kez kazanırken Ümraniyespor 2 galibiyet aldı. İki takım arasındaki 3 maç ise eşitlikle sona erdi.

TFF 1.Lig'in 8. haftasında kendi evinde lider Ümraniyespor'u konuk edecek olan Yılport Samsunspor, önceki maçlarda rakibine yalnızca 1 maçta üstünlük sağladı. Daha önce 6 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Ümraniyespor 2 galibiyet alırken 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Geçen sezon karşılaştığı rakibine 19 Mayıs Stadyumunda 3-0'lık üstünlük kuran Yılport Samsunspor, deplasmanda oynadığı maçtan ise 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

manset-2-095.jpg

HENÜZ KALESİNDE GOL GÖRMEDİ
Yılport Samsunspor'un kendi evinde ağırlayacağı lider Ümraniyespor 7 maçta aldığı 6 galibiyet 1 beraberlikle ligin zirvesinde bulunuyor. Rakip fileleri 14 kez havalandıran İstanbul ekibi, kalesinde henüz gol görmedi. Kocaelispor'u deplasmanda 3-0 yenerek sezona başlayan Bereket Sigorta Ümraniyespor, daha sonra İstanbulspor, Menemenspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarını da kayıpsız geçti. Altıncı haftada deplasmanda Adanaspor ile berabere kalan İstanbul ekibi, son maçında Manisa Futbol Kulübü'nü 1-0 yendi. 7 maçta 14 kez ağları sarsan kırmızı-beyazlı takım, kalesinde hiç gol görmedi. Bereket Sigorta Ümraniyespor böylece Süper Lig ve TFF 1. Lig'de gol yemeyen tek takım oldu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.