Paw Paw Kedi Mamasının İçeriğinde Neler Var?

Paw Paw Kedi Mamasının İçeriğinde Neler Var?
Kedi mamaları içerik bakımından oldukça farklıdır. Genellikle kedilerin ihtiyaçları baz alınarak hazırlandığı için protein, yağ ve mineral bakımından farklı özelliklerde hazırlanmaktadır.

Kedi mamaları içerik bakımından oldukça farklıdır. Genellikle kedilerin ihtiyaçları baz alınarak hazırlandığı için protein, yağ ve mineral bakımından farklı özelliklerde hazırlanmaktadır. Bunlarda kedilerin ihtiyaç duyduğu gıdalara göre hazırlanır. Hiç şüphesiz kedilerin alerjisi olması durumunda, bir sağlık sorunu yaşaması, ihtiyarlık, kısırlık gibi durumlarda daha az yağ ve tahıl ihtiva eden kedi mamaları da bulunur. Yalnız bunlar özel olarak hazırlanan mamalar olduğu için içerikleri biraz farklı olmaktadır.

Sağlıklı kedilerin ihtiyaçları ise çoğunlukla yağ – protein ve karbonhidrat bakımından dengelidir. Bunu daha çok paw paw kedi maması 15 kg gibi mamalarda net bir şekilde görmek mümkün olmaktadır. Çünkü paw paw markası yılların verdiği deneyimle sürekli olarak mama üretiminde bulunmaktadır. Sizde kaliteli bir mama arıyorsanız kesinlikle bu markadan yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Yılların verdiği deneyimle bu çalışmaların kedilerinizin isteklerine göre ayarlanmaktadır.

Doğrusunu Kedinize Sorun

Bilindiği üzere kediler diğer evcil hayvanların aksine mama tercihinde daha seçicidir. Bu seçicilik onları daha farklı ve daha ayrıcalıklı bir noktaya getirmektedir. Kedi mamasını tercih etmeden önce petpal gibi işinde uzman bir adresten destek alabilirsiniz. Çünkü tamamı orijinal ve kaliteli mamalardan oluşan pek çok marka yer almaktadır. Aynı zamanda paw paw kedi maması önemli marka seçenekleri arasında ilk sırada yer alır. İçeriğinde bulunan gıda maddelerine kısaca yer verecek olursak şunları söyleyebiliriz.

Paw Paw İçeriğinde Ne Var?

Kısaca kedinizin ihtiyacı olan her şey! Yani kurutulmuş kuzu eti, balık eti, balık unut, tavuk ve hindi gibi et ürünleri olduğu gibi aynı zamanda pirinç, maya, yağ ve vitamin – mineral takviyesi de yer almaktadır. Burada asıl önemli olan konu neyin bulunduğu değil, nasıl bulunduğudur. Çünkü paw paw benzeri markalar ürünlerini üretirken daha çok kaliteli et ürünleri tercih eder. Burada atık ürünler yerine birinci sınıf ürünlerin tercih edilmesi kedi sağlığı açısından son derece etkilidir. Markalar ise bunu net bir şekilde kullanılır. Paw paw benzeri birinci sınıf mama markası ise bir elin parmaklarını geçmez. Hal böyle olunca kaliteli mama ise yalnızca bilindik markalardan alınır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.