PATRON İŞ BAŞINDA!

PATRON İŞ BAŞINDA!
Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır gazeteciliğinin yanı sıra Tavuk yetiştiriciliğine de el attı.

BİZ RAHAT, SICACIK OFİS'TE
O, LADİK'TE KAR-BUZ İÇİNDE
Ladik'te Çimento Fabrikası yakınlarında kurmuş olduğu 100 bin civcivlik kümeste yetiştirmiş olduğu piliçleri, Türkiye'nin önde gelen Tavuk Üreticilerinden Aytaç'a veriyor.


LADİK'TE TUZLAMA YOK
Samsun'un iç kısımlarda olduğu için karasal iklime yakın bir iklim süren, Samsun'dan 8-10 derece daha soğuk olan Ladik'te, civciv kümesinde incelemelerde bulunan Adnan Bahadır, Samsun'dan Ladik'e gitmek için adeta karla mücadele etti. Civciv kümesine giden yol, ana yol olmasına rağmen kümese ulaşmada zorluk çekti. Herşeye rağmen işini aksatmadı, civcivleri yemledi, köpeğini besledi, kendisi için de çorba yaptı.

İLÇELERDE YOLLAR KAPALI
Samsun'a şiddetli kar yağışı olacağı günler öncesinden haber verilmesine rağmen, Samsun'un hemen hemen bütün ilçeleri kar yağışının etkisinde kaldı. Bazı ilçelerde kar kalınlığı 70 cm'ye kadar ulaşırken Ayvacık İlçesi'nde 1,5 metreyi gördü. Valilikten yapılan açıklamada Merkez İlçe İlkadım hariç tüm ilçelerde Okullar Cuma günü de tatil edildi.

BÜYÜKŞEHİR VE KARAYOLLARI ETKİSİZ
Merkez İlçelerde Samsun Büyükşehir Belediyesi kar temizliğinde, küreme işinde yetersiz kalırken, Diğer ilçelerin Karayolları ve ana yollar karla kaplı olmasına karşın Karayolları Bölge Müdürlüğü'de bu yolları küremekte ve tuzlamakta etkisiz oldu. Tavuk Çiftliğinin de bulunduğu Samsun-Ladik anayolunu kullanan sürücüler Karayolları Müdürlüğü'nün duyarsızlığından yakındı. "Karayolları nerede" diyerek tepki gösterdi.

ADNAN BAHADIR'IN KÖŞE YAZISI İÇİN LİNKİ TIKLAYIN..
https://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=9764

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum