PARTİLER ÜSTÜ İŞ BİRLİĞİ!

PARTİLER ÜSTÜ İŞ BİRLİĞİ!
Samsun Büyükşehir Meclisi dört günlük mesai sonunda cuma namazı sonrası Mustafa Demir başkanlığında toplandı. Öne çıkanlar arasında Kavak doğalgazı için protokol, Büyükşehir teşkilat şeması değişikliği ve golf sahasının kiralanması konuları vardı. Meclis komisyon toplantıları dahil olmak üzere bütün maddelerde oy birliğiyle karar verdi.

"AMACIMIZ MAKSİMUM FAYDA"
Başkan Mustafa Demir, ''Yeni hükümet sisteminin ayağı olan yerel yönetimlere uygun bir teşkilat şeması üzerinde çalıştık. Bütün meclis üyelerimizin özellikle şema hazırlanırken ve bundan sonra da Samsun'a ayak uyduracak fikirlere, ihtiyacımız olan her türlü öneriye hazırız. Müteakip meclis çalışmalarında hem bu konuda hem tüm çalışmalar için sizden bekliyoruz. Yani seçim geçti hepimizin hep birlikte görevi bu şehre nasıl maksimum faydayı kaliteli hizmet etmek bizim amacımız olmalı. Başkan olarak tüm dileğim, tüm çalışma arkadaşlarım ve meclis üyeleri ile beraber çalışarak şehrimizi ileriye götüreceğiz. ben buna inanıyorum tüm Parti gruplarımız tüm belediye başkanlarımız katkı sağlayacak olan herkes kabiliyetlerini önerilerini bize sunsunlar. Tekrardan herkese teşekkür ederim.'' dedi.

dddd-002.jpg

İLK ADIM ATILMIŞ OLDU
Seçim vaatleri içinde bulunan ve birinci önceliğinin sanayi üretimi olduğu, bin 500 dönüm arazi üzerine kurulu organize sanayi bölgesini 2 yıl içerisinde 3 bin 500 dönüme çıkaracak çalışmalar yapılacağı belirtilmişti. Başkan Demir, bu vaadiyle ilgili ilk adımını attı. Tekkeköy ilçesinde bulunan ve bazı bölgelerin kullanım alanlarının sanayi alanı olarak belirlenmesine yönelik plan değişikleri komisyonda bekletilmeden karara bağlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Burada bir sanayi yatırımı ve durumun aciliyeti söz konusu. Samsun’da sanayinin gelişmesi için günler, haftalar çok önemli” dedi.

aaaaaaaaaa-002.jpg

YÜK OLMAKTAYDI
Golf sahasının kiraya verilmesi ile ilgili başkan Mustafa Demir, ''Bildiğiniz gibi Samsun'daki golf sahası Türkiye'de 2. büyük golf sahası. Görevi devraldıktan sonra bu konuda ilgilendik arkadaşlarla beraber. Buranın maliyeti belediyemize yük olmaktaydı. Federasyonla müşterek yürütülmekteydi ancak bu uygun olmuyordu. İki buçuk milyon üzerinde yıllık maliyeti vardı. Hem ondan kurtulmuş olduk hem üzerine kira geliri sağlamış olduk. Bir de şu andaki mevcut Golf aktivitesini 4 katına çıkarılabilecek bir protokol olacak.''dedi.

dsc0110-001.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum