Parlak ve Dayanıklı Zeminler

Parlak ve Dayanıklı Zeminler
Günümüzün yeni nesil zemin modelleri olarak bilinene ve tüm alış veriş merkezlerinde, mağazalarda tercih edilen epoksi zemin kaplama modelleri giderek yaygınlaşmaktadır.

Günümüzün yeni nesil zemin modelleri olarak bilinene ve tüm alış veriş merkezlerinde, mağazalarda tercih edilen modelleri giderek yaygınlaşmaktadır. Profesyonel zeminler olarak kabul edilen ve kullanım süresi çok uzun olan modelleri ile hem şık görünen em de ekonomik zeminlere sahip olabilirsiniz. Görsel açıdan birbirinden özel zemin uygulamalarına imza atan, firmaları arasında sektöre yön veren firma olarak bilinen Avonis firması çok ekonomik fiyatlara sizlere epoksi zemin kaplama, pvc zemin kaplama ve poliüretan zemin kaplama hizmeti veriyor. Kimyasal bir reçine olan epoksi zeminler mağazalara görsel açıdan katkı sağlarken statik açıdan da dayanıklı zeminler oluşturulmasın yardımcı olmaktadır.

En Kaliteli Epoksi Zemin Uygulaması

Anovis Zemin Kaplama firması olarak bizler 1998 yılında beri sektörde bu alanda hizmet veren en güçlü ve en köklü firmalardan birisiyiz. Firma olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bunun için her zaman en kaliteli malzemelerle en profesyonel işçiliği bir araya getirerek bu hizmeti en uygun fiyata vermeyi hedeflemekteyiz.

Epoksi zemin uygulamalarında fiyat çalışması yapılırken farklı birçok detay göz önüne alınmaktadır. Uygulanan alanın büyüklüğü ile uygulanacak olan zeminin ne tür bir malzemeden oluştuğu bu fiyatlandırmalarda baz alınan en önemli detaylardır. Sizlerde bizimle irtibata geçerek epoksi zemin kaplama yaptırmayı planladığınız alan içi fizibilite çalışması isteyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.