PARALELLE MÜCADELE VAR MI?

PARALELLE MÜCADELE VAR MI?
AK Parti Samsun eski il başkanlarından Av. Adem Güney AK Parti Samsun Milletvekilliğine aday adayı olurken, Samsun’lu iş adamlarından Kemal Zeybek’te CHP Samsun Milletvekilliğine aday adayı oldu.

O YAZAR ŞİMDİ GÜLECEK Mİ?

Samsun'da yerel bir gazetede köşe yazarı olan deneyimli bir gazeteci, İki ismin Kenya’da çekilmiş resmini 27 Aralık 2014 tarihinde kaleme aldığı köşesine ‘Bir fotoğrafın Hikayesi’ başlığıyla taşımış ve yazının sonunda ‘Bu iki isim aday adayı Olurlarsa ve de seçilirlerse, o zaman güleceğim.‘dipnotunu düşmüştü. Yazarın bu iki ismin aday adayı olmasıyla birlikte ne zaman güleceği ise merak konusu oldu.

HANİ PARALELLE MÜCADELE EDİLECEKTİ?

Yurt dışında Afrika’da Cemaat okullarını da kapsadığı iddia edilen gezide yer alan Hakan Karaduman ismi dikkat çekerken, bu ismin o dönem cemaatin Samsun’da en etkili kişisi olduğu biliniyor. Paralelle mücadele eden AK Parti’den, cemaatin gezilerine katıldığı iddia edilen Adem Güney’in aday adayı olması kafaları karıştırırken, 'CHP paralele kaydı' eleştirilerinin olduğu bir dönem de yine cemaatin gezilerine katıldığı iddia edilen Kemal Zeybek’in aday adayı olması iddiaları adeta kanıtlar nitelikte.

YAN YANA FOTOĞRAF!

İkilinin yan yana çekilmiş pozlarını görenler adeta şoka girerken, bu iki ismin şimdi aday yapılırlarsa siyaseten nasıl rakip olacakları merak ediliyor. Paralele karşı ciddi bir savaş veren AK Parti Genel Merkezinin bu fotoğraf karşısında vereceği tepki merak edilirken, konuyu köşesine taşıyan Yazar da bu durumu yorumlamakta zorlanmıştı. Köşe Yazarının geçtiğimiz yılın sonlarında kaleme aldığı yazısı, bugün o iki ismin aday adayı yapılmasıyla tekrar gündeme geldi. samsunozelhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.