PARA BABALARINDAN DESTEK Mİ ALDI?

PARA BABALARINDAN DESTEK Mİ ALDI?
Kurulacak yeni partinin Karadeniz yapılanmasında yer alacağı öne sürülen Erhan Usta'ya yüklü maddi destek sağlanmasını ''Erhan Usta projenin bir parçası, şeyhden, şıhdan, zenginden, para babalarından güç alanların gidecekleri yer belli. Bu arkadaşımız bu gruplardan destek almıştır." diye eleştiren Abdullah Karapıçak açtı ağzını yumdu gözünü.

KİM O ZENGİNLER?
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Erhan Usta'nın MHP'deyken ortada olmayan gönüllülerin Usta'nın bağımsız çıkışıyla ortaya çıkması ve yüklü maddi destek sağlanmasını Usta'nın bir projenin parçası olduğunun kanıtı olduğunu vurgulayınca; AK Parti eski il başkanı Adem Güney'in şimdi devretmiş olduğu haber sitesinde seçim dönemi sahte anketleriyle algı operasyonu yapması akıllara geldi. Usta'ya alenen destek veren Adem Güney'in Abdullah Karapıçak'ın bahsettiği para babaları ve zenginlerden biri olup olmadığı merak konusu haline geldi.

8367998-1556375479-1556375641.jpg

GERİ DÖNÜŞLER BAŞLADI
Yerel bir internet sitesine konuşan MHP il başkanı, Erhan Usta ile birlikte hareket edenleri tespit ettiklerini kaydetti. "Onunla seçimlerde çalışma yapanlar zaten MHP'ye oy vermemiş ve Usta'nın seçim çalışmalarına katılmışlardır. Erhan Usta'nın gerçek kimliğini öğrendikçe onunla hareket eden insanlar aracılar sokarak, 'Bizi affedin, MHP içerisinde bizleri tekrar değerlendirin' diyerek dönüşler başladı. Dönmek isteyen arkadaşlarımıza dönmelerinde bir sıkıntı olmadığını ama yönetim kademesinde olamayacağını söylüyoruz " diye konuştu. 

erhan-usta-o6ql-cover.jpg

YENİ PARTİNİN KARADENİZ YAPILANMASI
Erhan Usta'nın MHP'de siyaset yaparken ortada olmayan gönüllülerin Erhan Usta'nın bağımsız çıkışıyla ortaya çıkması ve Usta'ya yüklü maddi destek sağlanmasını Usta'nın bir projenin parçası olduğunun kanıtı olduğunu vurgulayan Karapıçak, "Erhan Usta projenin bir parçası. Ali Babacan'ın kuracağı yeni partinin Karadeniz yapılanmasını üstleneceği yönünde bilgiler gelmekte. İnsanlar güçlerini inançlarından alacaklar. Şeyhden, şıhdan, zenginden, para babalarından güç alanların gidecekleri yer belli. Bu arkadaşımız bu gruplardan destek almıştır" diye belirtti.

karabicak-zellanda.jpg

"ŞEHİRDEKİ EKİBİ TANIYORUZ"
Usta'nın yalnızca Cumhur İttifakı'nın başarısızlığı için ortaya çıkmış bir projeye dahil olduğunu iddia eden Karapıçak, "Erhan Usta bugün iktidara gelmek için değil yüzde 1-2 puan alabilmek ve Cumhur İttifakı'nı başarısızlığa uğratmak için gayret gösteren yapının içinde olunduğu görülmekte. Biz Erhan Usta ve onunla birlikte Samsun'da hareket eden ekibini tanıyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gibi bir devlet adamının elinde çok önemli belgeler, bulgular olmasaydı Erhan Usta'yı zaten partiden ihraç etmezdi" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum