"PARA ALAMASAK DA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ"

"PARA ALAMASAK DA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ"
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Taha Yalçıner, "Sezon başından bu yana para alamıyoruz ama bu sahaya çıktığımızda üzerimize düşeni yapmayacağımız anlamına gelmez" dedi.

ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPTIK
Karşıyaka deplasmanında aldıkları galibiyetin çok anlamlı olduğunu vurgularken kulübün sezon başından bu yana maddi imkansızlıklar içerisinde bulunduğunu hatırlatan Taha, şunları söyledi: "Bu durum bizi de olumsuz etkiledi. Geride kalan haftalarda kazanacağımız birçok maçta puan kaybı yaşadık. Üzerimizde bir şanssızlık vardı. Karşıyaka galibiyeti bu şanssızlığımızı kırmamızı da sağladı." Saha dışında ne yaşanırsa yaşansın takımdaki tüm futbolcuların maça çıktığında canla başla mücadele ettiğini vurgulayan Taha, şöyle devam etti:

CANIMIZI DİŞİMİZE TAKTIK
"Futbolcular olarak canımızı dişimize takıyor, Samsunspor'un kazanması için terimizin son damlasına kadar mücadele ediyoruz. Bu mücadele sonrasında kimi zaman kazanıyoruz, kimi zaman kaybediyoruz, kimi zaman da berabere kalıyoruz. Ama ne olursa olsun bize güvenenleri mahcup etmemeye gayret gösteriyoruz. Ancak şunun unutulmaması gerekiyor. Bizler futbol oynayarak geçimimizi sağlıyoruz. Hepimizin ailesi, bakmakla yükümlü olduğu insanlar var. Biz sahada nasıl üzerimize düşeni yapmaya çalışıyorsak, artık şehrin de harekete geçmesi, bizlere sahip çıkması gerekiyor. Samsunspor bu şehrin takımı ve şehrin önde gelen tüm insanları artık taşın altına elini koymalı." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.