Öztürk: ”Gürcistan'da Yatırım Yapan Türk İş Adamlarının Yanındayız”

Öztürk: ”Gürcistan'da Yatırım Yapan Türk İş Adamlarının Yanındayız”
TEGİD Başkanı Gazeteci Nihat Alparslan ile bir araya gelen iş adamı Galip Öztürk, ”Gürcistan’da yatırım yapacak iş adamlarımıza her türlü yardımı yapmaya hazırız” dedi.

 Batum’da Türk’ler tarafından da çok sevilen Galip Öztürk’ün yaptığı yatırımlardan sonra Türk yatırımcı sayısın da hayli artış olduğu gözleniyor.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk uzun süredir Gürcistan Ajara Özerk Cumhuriyeti Başkenti Batum’da  yaşamını sürdürüyor.Türkiye’de  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 'paralel yapı' dediği Gülen cemaati tarafından tertiplendiğini iddia  edilen kumpaslarla ilgili iş adamı  Galip Öztürk’le bir araya gelen TEGİD Başkanı Gazeteci Nihat Alparslan’a  açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Her şeyden önce Memleketimi dostlarımı çok özledim. Türkiye’de yaptığımız yatırımlarla her zaman öğünüyorum. Ama hiçbir zaman yılmadık. Her zorluk,sıkıntı bize daha çok güç verdi. Batum’da bize çok büyük ilgi gösreriyorlar. Elimizden geldiği kadar  yardım yapmaya çalışıyoruz İhtiyaç sahipleri dünyanın neresinde olursa olsun, gücü olanın yardım elini uzatması gerekir. Türkiye’deki ihtiyaç sahipleri bizim için ne kadar önemliyse Batum’daki hasta kardeşlerimiz de o kadar önemli. Ülke ayrımı yapmadan, gücüm yettiğince yardım elimi uzatmaya devam edeceğim.

TÜRK YATIRIMCILARIN YANIDAYIM

Batum’da çok ciddi projeleri hayata geçiriyoruz.Burada çok moderne bir otogar binası yaptık.Batum’da 120 milyon dolara mal olacak 5 yıldızlı otel, rezidans ve alışveriş merkezini kapsayan Metrocity Batum projesinin   inşaatı bütün hızıyla devam ediyor. Gürcistan, Batum yönetimi çok yardımcı oluyor. Batum’da  çok Türk var. Burada Ülkemde olduğu gibi yaşıyorum.Türkiye’deki işlerimi buradan idare ediyorum.Müdürlerimle buluşup bilgi alışverişinde bulunuyoruz.Batum’da  yatırım yapacak Tür iş adamlarının her zaman yanındayız.Bu konuda Ülke yönetimi çok sıcak.Türk yatırıcılarına karşı son derece titiz davranıyorlar.Buradan kendilerine teşekkür ediyorum.”

Sonuçta  “ Allah da insana yardım edecek ama niyetlerin de önemli olduğunu düşünüyorum. Varlığın da yokluğun da insanın kendisiyle direk veya endirek alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir adam vardır babasının yaptığının cezasını çekiyordur, bir adam vardır çocuğuna sahip olmamıştır, sadece suçu odur, çok iyi bir insandır, ona engel olmadığı için ceza çekiyordur. Dünyada ilahi bir adaletin olduğuna, bizi aşan doğruların olduğuna inanıyorum. Onları aşabilmenin temel yolunun insanın kendisinin ötesinde bulması gerekiyor. Ben merkezli olmamak lazım. Yaşamım boyunca en az 100 okul yaptırtmak isterim .En büyük yatırım insana yapılan  yatırımdır. forahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.