Öztürk, amcasını toprağa verildi

Öztürk, amcasını toprağa verildi
AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Avusturya'da 14 yıldır kanser tedavisi gördükten sonra önceki gün hayatını kaybeden 58 yaşındaki amcası Mustafa Öztürk'ü toprağa verdi

Mustafa Öztürk'ün cenazesi saat 11'de Marcalı Mahallesindeki evinden alınarak Terme Merkez Pazar Camii'ne getirildi. Cenazeye Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun İl Emniyet Müdürü Muzaffer Arkan, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti İlçe Başkanları, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Başkanı Şener Aydın, AK Parti eski İl Başkanı Ali Akyüz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Yurt, Atakum eski Belediye Başkanı Adem Bektaş, il ve belediye meclis üyeleri, kamu kurumlarının il ve bölge müdürleri ile iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda insan katıldı.

CENAZEYE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ DA KATILDI
Cenaze Asri Mezarlıkta toprağa verildi. AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk amcasını toprağa verirken bitkin ve üzüntülü görünürken Öztürk'e Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile Samsun Milletvekili Ahmet Yeni destek oldu. Amcanının uzun süredir kanser tedavisi gördüğünü belirten Öztürk, cenaze sonrası yakınları ile birlikte taziyeleri mezarlık içinde kabul etti.