ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK
Geçtiğimiz perşembe günü manşetten verdiğimiz 'Ladik Üvey Evlat Mı?' başlıklı haberimize ilgili kurum olan YEDAŞ'tan cevap niteliğinde gelen basına bilgilendirme yazısı 'özrü kabahatinden büyük' dedirtti.

manset-3-004.jpg

İLÇE SAKİNİ ÇOK RAHATSIZ
Haber kaynaklarından aldığımız bilgiler çerçevesinde yaptığımız haberde; Samsun'un Lâdik ilçesinde vatandaşların çok şikayet ettiği konu olan YEDAŞ işletme şefliğin kapatılmasından sonra arıza biriminin de lağvedilip Havza'ya bağlanmasının ardından arıza durumunda gerekli desteğin hızlı alınmadığı 'belirtmiştik'. Çalık Holding'e bağlı Çalık Yedaş'ın yaptığı bu uygulamadan acilen vazgeçilmesi için gerekenin yapılmasını gündeme getirdik. Lâdik ilçesinin birçok konuda olduğu gibi YEDAŞ'tan da alınan hizmetlerdeki mahrumiyeti ortada.

manset-3e-sadece-001.jpg

KALİTELİ HİZMET YERİNDEN VERİLİR
YEDAŞ cevabında ''Havza ve Ladik İşletmelerimizin birleştirilmesi teknik ve ticari kalite kapsamında daha iyi hizmet verebilmek'' ve ''sahada operasyonel verimliliğin arttırılması ve arızaların daha kısa sürede giderilmesi amaçlanmaktadır.'' gibi gülümseten ifadeler kullandı.Tasarruf amaçlı değil de kaliteli hizmet için yapıldığı yazıldı. Oysaki kamu hizmeti anlayışında kaliteli hizmet için yerinden yönetim ilkesi esastır. Vatandaşlar işlerini halledebilmek için merkezden 30 km uzak başka bir ilçeye gitmek zorunda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum