Özlem Maraş, "Hayvan Hakları Farkındalık Programları" hakkında bilgi verdi

Özlem Maraş, "Hayvan Hakları Farkındalık Programları" hakkında bilgi verdi
Seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretlerle sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, vatandaşlara "Hayvan Hakları Farkındalık Programları" hakkında detaylı bilgi verdi.

Atakum’da sokak hayvanlarının sağlık ve günlük bakım ihtiyaçlarının aralıksız karşılanacağı huzurlu bir hayatlarının olacağını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, “İlçemize hizmet verecek yeni tesislerimizi kurarak, bu tesislerde bakıma ve tedaviye ihtiyaç duyan hayvanlarımızın öncelikli ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz. Atakum’a güvenli ve sağlıklı sokaklar sunmak amacıyla hayvan hayat alanları oluşturacağız. Bu alanlarda, özellikle bakıma ve tedaviye ihtiyaç duyan hayvanların öncelikli ihtiyaçlarını karşılayacak bir ortam sağlayacağız.” diye konuştu.

"Temel sağlık uygulamalarını gerçekleştireceğiz"
Mimar Özlem Maraş şöyle devam etti; “Hayvan hayat alanlarında, hayvanların bakımını ve tedavisini üstlenecek bir ekip oluşturarak, kimliklendirme, kısırlaştırma, aşılama gibi temel sağlık uygulamalarını gerçekleştireceğiz. Hayvan yaşam alanlarının giderlerini belediye olarak karşılayacak, bu sayede hayvanların sağlıklı bir hayat sürmelerini ve ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacağız. Güvenli sokaklar ve hayvanların kontrollü bir şekilde yaşadığı yaşam alanlarıyla, Atakum’u daha güvenli bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu sayede annelerimiz, çocuklarımız ve tüm halkımız sokaklarda daha huzurlu bir şekilde dolaşabilecek."

Güvenli sokakları ve huzurlu yaşam alanlarını vatandaşlar ile birlikte oluşturacaklarını belirten Maraş, "Evlerdeki ve Restoranlardaki Atıklarla Hayvan Besleme Projesi, Hayvan Hakları Farkındalık Programları Projemizle, Atakum’u sadece insanlar için değil, aynı zamanda hayvanlar için de güvenli ve yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçlıyoruz. Halkımızla birlikte, güvenli sokakları ve huzurlu yaşam alanlarını birlikte oluşturarak, Atakum’un geleceğini daha yaşanabilir kılacağız. Restoranlarımızda ve evlerimizde oluşan yemek atıklarını değerlendirerek, çevre dostu bir yaklaşım benimseyerek, bu atıklardan hayvanlar için besleyici ve sağlıklı yemler üreteceğiz. Bu sayede, sürdürülebilir bir döngü oluşturarak hem çevreye duyarlılık gösterecek hem de hayvanlara kedi ve köpek maması gibi kaynakları daha etkili bir şekilde değerlendirme fırsatı sunacağız. Mühendislerimiz tarafından geliştirilen mama makinelerini arttırarak, Atakum ve diğer ilçelerimiz de kendi mama üretimimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

"Besleyici ve sağlıklı yemler üreteceğiz"
Atakum'u sadece insanlar için değil, hayvanlar için de güvenli ve yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Maraş, "Projemizle, Atakum’u sadece insanlar için değil, aynı zamanda hayvanlar için de güvenli ve yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçlıyoruz. Halkımızla birlikte, güvenli sokakları ve huzurlu yaşam alanlarını birlikte oluşturarak, Atakum’un geleceğini daha yaşanabilir kılacağız. Restoranlarımızda ve evlerimizde oluşan yemek atıklarını değerlendirerek, çevre dostu bir yaklaşım benimseyerek, bu atıklardan hayvanlar için besleyici ve sağlıklı yemler üreteceğiz. Bu sayede, sürdürülebilir bir döngü oluşturarak hem çevreye duyarlılık gösterecek hem de hayvanlara kedi ve köpek maması gibi kaynakları daha etkili bir şekilde değerlendirme fırsatı sunacağız. Mühendislerimiz tarafından geliştirilen mama makinelerini arttırarak, Atakum ve diğer ilçelerimiz de kendi mama üretimimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Hayvan hakları bilincini artırmak, istismarı önlemek ve sürdürülebilir bir toplum oluşturmayı amaçlamaktayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.